CRIMSON NEWS

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

4η σερί ήττα για τον Απόλλωνα!

Χωρίς να ικανοποιήσει ο Απόλλων Λάρισας και μακριά από τον καλό του εαυτό, έχασε χθες στη Φιλιππούπολη από την ανώτερη Δόξα Δράμας, με σκορ 3-1.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και οι «κυανόλευκοι» γνώρισαν την 4η διαδοχική ήττα τους, απογοητεύοντας τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο.
Και βέβαια μπορεί να μην υπάρχει κίνητρο καθώς η ομάδα έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, όμως το αρνητικό σερί των τελευταίων αγώνων, με τέρματα 2 υπέρ και 10 κατά, σίγουρα δεν είναι και ό,τι το πιο ευχάριστο...
Σε δύο αγώνες κατά την επιστροφή του στο...σπίτι του ο Απόλλωνας έχασε από την Παναχαϊκή 0-1 και χθες από τη Δόξα Δράμας, 1-3.
Δικαιολογίες πολλές μπορούν να αναφερθούν, όμως το ζητούμενο είναι πώς θα αντιδράσει ο Απόλλωνας για να επανέλθει στις επιτυχίες και να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των φίλων του.



ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Η καλή ημέρα συνήθως από το πρωί φαίνεται και χθες για τον Απόλλωνα, τα πράγματα ξεκίνησαν και εξελίχθηκαν άσχημα.
Μόλις στο 4’ ο Φανούρης Γουνδουλάκης μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων κέρδισε την κόντρα και μέσα από την περιοχή με ψύχραιμο πλασέ, έκανε το 0-1.
Ο Απόλλωνας απείλησε για πρώτη φορά στο 21′ όταν ο Μαυριάς σούταρε από την κορυφή της μεγάλης περιοχής κι αριστερά, με τον Μένκα να μπλοκάρει εύκολα το συρτό σουτ.
Η Δόξα κατόρθωσε να διπλασιάσει τα τέρματά της με ένα εκπληκτικό γκολ.
Στο 27’ η μπάλα στρώθηκε στον Παντελή Ριζογιάννη έξω από την περιοχή και αυτός από 30 μέτρα με φοβερό σουτ πέτυχε το 0-2, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Παϊτέρη.
Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά μετά στο 30’ δοκίμασε να σκοράρει ξανά, αλλά στο απευθείας χτύπημα φάουλ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία.
Στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 45’, ο Μαυριάς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, εκεί όπου μπήκε στην πορεία της μπάλας ο Χατζής, χωρίς όμως να τα καταφέρει.



ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Στην επανάληψη, ο Απόλλων μπήκε πιο ορεξάτος, αλλά η Δόξα ήταν αυτή που πίεζε για να πετύχει και τρίτο τέρμα. Στο 51′ ο Κουσκουνάς μπήκε στην περιοχή από δεξιά έκανε και το γύρισμα προς την εστία, με τον Παϊτέρη και τον Χατζή να διώχνουν πάνω στον Γουνδουλάκη που σούταρε, αλλά την μπάλα να κοντράρει σε σώματα και να απομακρύνεται μακριά.
Στο 55′ ο Μαρκόπουλος τροφοδότησε τον Κουσκουνά μέσα στην περιοχή, που από θέση τετ-α-τετ σούταρε πάνω από την εστία του Παϊτέρη.



ΜΕΙΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ
Κι ενώ η Δόξα Δράμας έχανε ευκαιρίες ο Απόλλωνας κατάφερε να μειώσει στην αντεπίθεση, στο 56’. Οι γηπεδούχοι έφυγαν γρήγορα μπροστά με την μπάλα να φτάνει στον Πλάτωνα Καρακατσάνη από πάσα του Χρήστου Αγρόδημου και με ψύχραιμο πλασέ εκείνος νίκησε τον Μένκα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα(1-2).
Οι «κυανόλευκοι» είχαν μια καλή στιγμή στο 65’, αλλά το διαγώνιο σουτ του Μαυριά μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από την εστία του Μένκα.
Στο 82’ σε σέντρα του Άκη Σουλίδη από αριστερά ο Καρακατσάνης πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας, όμως στην κεφαλιά που έκανε, η μπάλα κατέληξε μερικά εκατοστά άουτ.



«ΚΛΕΙΔΩΣΕ» Η ΔΟΞΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ 89’
Στο 88′ ο Κουσκουνάς βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά στο τετ-α-τετ που βγήκε με τον Παϊτέρη, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έδιωξε με τα πόδια την μπάλα.
Αμέσως μετά στο 89’, ο Μπαϊκαρά έκανε το γύρισμα προς το ύψος του πέναλτι από τα δεξιά, ο Νίκος Κουσκουνάς βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Παϊτέρη κι ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+4), ο Απόλλων Λάρισας θα μπορούσε να μειώσει και άλλο το σκορ, όμως ο Σκούπρας που βγήκε απέναντι από τον Μένκα δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, να διώχνει την μπάλα.
Γενικά μπορούμε να πούμε πως στο πρώτο ημίχρονο παρά το γεγονός πως σημειώθηκαν δύο γκολ, το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, ενώ στην επανάληψη τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα.
Ο Απόλλων που ήταν νωχελικός και έκανε πολλά λάθη, υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των φιλοξενουμένων, που κέρδισαν δίκαια.



ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Από τον Απόλλωνα κανείς παίκτης δεν ξέφυγε της μετριότητας, ενώ από τη Δόξα Δράμας ξεχώρισαν οι Ριζογιάννης, Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης, Μπαϊκαρά και Μαρκόπουλος.



ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ιωάννη Κακριδή (Πειραιά), ενώ συνεργάτες του ήταν οι Γεώργιος Κεσίσογλου(Πέλλας), Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου) και 4ος ο Σταύρος Δημητρόπουλος (Δυτ.Αττικής).
Από τον Απόλλωνα υποστηρίζεται πως το τρίτο γκολ της Δόξας σημειώθηκε από θέση οφσάιντ, που κακώς δεν υπέδειξε ο πρώτος επόπτης κ.Κεσίσογλου.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σουλιώτης (72’) και Κουρτεσιώτης(75’)



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής, Κανούλας(60’Σουλίδης), Λίταινας (80’Συράκος), Δημολιός (46’Καρακατσάνης).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Ριζογιάννης, Ματσούκας(44’ λ.τ. Μαρκόπουλος), Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης (60’Βιτλής), Διμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Μπαικαρά, Γεωργιάδης (71’Στεφάνοβιτς).



* Άτυχος στάθηκε στο 42’ο ποδοσφαιριστής Ματσούκας της Δόξας Δράμας, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι σε μια εναέρια μονομαχία με τον Κανούλα. Μετά την ιατρική βοήθεια που του προσφέρθηκε συνέχισε για δύο λεπτά και στο 44’ βρέθηκε πάλι στο έδαφος, καθώς ζαλιζόταν. Αντικαταστάθηκε και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε-όπως αναφέρθηκε από την πλευρά της Δόξας Δράμας- πως υπέστη μια ελαφρά διάσειση

*Τελευταίας στιγμής προβλήματα για τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς απουσίασαν ο Σωτήρης Τσιλούλης που έχασε τη γιαγιά του και ο Κατερινιώτης γκολκίπερ Γιάννης Φιρινίδης, ο οποίος έχασε χθες το πρωί τον πεθερό του.
*Στον πάγκο του Απόλλωνα ήταν και οι Λαμπίρης(τερματοφύλακας), Καμπέρης, Ιβανίδης, Παπαζαχαρίας, ενώ της Δόξας Δράμας οι Βούρας, Όστοϊτς, Αρναρέλης, Λίτσκας.


eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου