CRIMSON NEWS

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Όλα μηδέν στα Γιάννενα!

Σε ένα ματς που απέκτησε ρυθμό στο τελευταίο 20λεπτο η ΑΕΛ πήρε την ισοπαλία με 0-0 απέναντι στον ΠΑΣ. Κουρασμένη η ΑΕΛ από την υπερπροσπάθεια  στον αγώνα με την ΑΕΚ είχε ελάχιστη επιθετική παρουσία και κράτησε το μηδέν στην άμυνα.
Σουτ του Νικόλια για ΠΑΣ Γιάννινα απομάκρυνε ο Θεοδωρόπουλος στο 13 λεπτό.Ο Τσικάρσκι για τον  ΠΑΣ Γιάννινα σουτάρει δύο προς την εστία της ΑΕΛ, αλλά η μπάλα βρήκε στα σώματα! Το κακό για την ΑΕΛ στο πρώτο μέρος ήταν το κάταγμα που υπέστη ο Χούπτσεφ στο δεξί του χέρι.
Στο 74΄ ο Κρίζμαν πέρασε από τον Τζημόπουλο έβαλε την κόντρα ο Μιχαήλ πριν ο Κροάτης σουτάρει από καλό σημείο λανθασμένα ο Μάνταλος υπέδειξε άουτ.      Στο 82΄ πάσα στον ελεύθερο Ντέλετιτς έκανε το σουτ με το δεξί  η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 85΄ ο Κόντε εκτέλεσε φάουλ από τα 30 μέτρα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι! Στο επόμενο λεπτό μέσα στην περιοχή ο Νικολιάς σούταρε ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε με τα πόδια.Ο Κόντε μπήκε στην περιοχή έκανε την πάσα σουτ ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε και πάλι με τα πόδια.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Μανθάτης(57΄Χαλκιαδάκης), Βιδάλ(80΄Χέλκβιστ), Τσικάρσκι, Νικολιάς, Κόντε.



ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόικοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεφ(34΄Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς(70΄Περόνε), Μλαντένοβιτς, Κρίσμαν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου