CRIMSON NEWS

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άρη

Την ήττα με 3-0 στο «Κλ. Βικελίδης» γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας από τον Άρη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League σε ένα ματς όπου οι «κυανόλευκοι» δεν είχαν καλή εικόνα και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Δύο γκολ στο ματς σημείωσε ο Διαμαντόπουλος (22′, 72′) και ένα ο Πλατέλλας (52′) για ένα εύκολο απόγευμα για τον Άρη.

Ο Απόλλωνας θα συγκεντρωθεί άμεσα για το επόμενο ματς καθώς την ερχόμενη Κυριακή (29/4, 17:00) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης θα υποδεχθεί την Δόξα Δράμας.



Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Απόλλωνας είχε την πρώτη τελική στο ματς με ένα σουτ του Λίταινα να είναι άστοχο.

Στο 10′ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν μία μεγάλη στιγμή, όταν ο Διαμαντόπουλος κινήθηκε σωστά στην «πλάτη» της άμυνας και σε τετ-α-τετ με τον Φιρινίδη «νικήθηκε» τον τερματοφύλακα των «κυανόλευκων» που έδιωξε με το πόδι.

Το παιχνίδι είχε αρκετά «νεκρά» διαστήματα με τον Άρη να έχει την κατοχή και τον Απόλλωνα να ψάχνει μία ευκαιρία για γρήγορη αντεπίθεση.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 22′. Ο Πασάς έξυπνα πρόλαβε την προβολή του Ανδρέου και έκανε τη παράλληλη σέντρα στην περιοχή, ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε αφύλαχτος και από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 1-0.



Στο 26′ μία ενέργεια και σουτ του Λίταινα έξω από την περιοχή πέρασε ψηλά, πάνω από το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο στιγμές μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 40′ η εξαιρετική ενέργεια και σουτ του Πλατέλλα έξω από την περιοχή και το σουτ του βρήκε το δοκάρι, ενώ στο 45′ το σουτ του Διαμαντόπουλου έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.

Ο Άρης στην πρώτη του στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο «κλείδωσε» το ματς. Στο 52′ ο Πλατέλλας βρήκε χώρο εκτός περιοχής, έστρωσε τη μπάλα στο αριστερό, δοκίμασε το σουτ και νίκησε τον Φιρινίδη για το 2-0.



Ο Πλατέλλας πρωταγωνίστησε και στη φάση του 58′ όταν δοκίμασε το εναέριο σουτ όμως η προσπάθεια του ήταν άστοχη.

Ο Απόλλωνας «έδωσε» σημάδια ζωής στο 65′ όταν μετά από ωραία κυκλοφορία μπάλας, ο Ιβανίδης δοκίμασε από μακριά να κάνει το σουτ όμως ο Καντιμοίρης ήταν σταθερός και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 68′ ήταν η σειρά του Άρη να καταγράψει τελική προσπάθεια, όταν ο Μπαργκάν βρήκε εντός περιοχής και δεξιά τον Ντούνη, αυτός προσποιήθηκε και σούταρε όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Το 3-0 γράφτηκε στο 72′. Ο Μπαργκάν από αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Διαμαντόπουλος οριζοντιώθηκε και με εναέριο γυριστό σουτ με τη μία, νίκησε, τον Φιρινίδη πετυχαίνοντας το 14ο φετινό του τέρμα με την φανέλα των «κιτρινόμαυρων».

Ο Απόλλωνας είχε ευκαιρία στο 87′ όταν ο Τσιλούλης βρήκε τον Κωτσιαρίδη που είχε ευκαιρία για σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ανοιχτό πεδίο, ωστόσο καθυστέρησε με την άμυνα του Άρη να απομακρύνει τη μπάλα.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μπούρμπος, Ιντζόγλου, Νίκιτς, Πασάς (46′ Μπαργκάν), Πλατέλλας (73′ Κάσσος), Ντούνης, Διαμαντόπουλος (77′ Μπαστακός).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Ιβανίδης, Μαυριάς (78′ Κωτσιαρίδης), Λίταινας, Κανούλας (61′ Καμπέρης), Σουλίδης (68′ Κακάμης), Τσιλούλης.
Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας). Βοηθοί: Ζιγκερίδης (Κιλκίς), Καρμίρης (Λέσβου)

Πηγή: sportlarissa.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου