CRIMSON NEWS

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Θαύματα από Σαλάχ, θαύμα ψάχνει η Ρόμα!

Θεέ μου ένας Σαλάχ! Ο Αιγύπτιος οργίασε (δύο γκολ, δύο ασίστ) και οδήγησε τη Λίβερπουλ σε νίκη (5-2) μισή-πρόκριση επί της Ρόμα, με τους «τζιαλορόσι» να θέλουν νέο θαύμα για να ελπίζουν για τελικό.
Αν το καλοκαίρι τα περίπου 40 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η Λίβερπουλ για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ φαίνονταν πολλά, με τα όσα έχει κάνει φέτος ο Αιγύπτιος με τη φανέλα των «κόκκινων» με αποκορύφωμα την αποψινή του εμφάνιση κόντρα στην πρώην ομάδα του, τη Ρόμα, τότε ίσως έχουμε να κάνουμε την απόλυτη… κλοπή!

Ο Αιγύπτιος, που βάζει πολύ ισχυρή υποψηφιότητα για τη «Χρυσή Μπάλα» με τη σεζόν που έχει πραγματοποιήσει, οδήγησε την ομάδα του σε νίκη-πρόκριση στον τελικό του Champions League του Κιέβου επί της Ρόμα με 5-2 κάνοντας όργια στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ».

Στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στους «τζιαλορόσι» πέτυχε δύο μαγικά γκολ (35’, 45’), ενώ στο β’ μέρος μοίρασε άλλες δύο ασίστ, οδηγώντας τους «κόκκινους» στο 5-0 και επί της ουσίας στον τελικό του Κιέβου.

Ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε την εμφάνισή της η παιδική άμυνα της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα ο Τζέκο (81') και ο Περότι (πέν. 85') να δώσουν θεωρητικές ελπίδες εν όψει του δεύτερου αγώνα. Βέβαια, για να πετύχουν το νέο θαύμα, πρέπει να επαναλάβουν ανάλογη εμφάνιση όπως αυτή κόντρα στην Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά, όταν και επικράτησαν 3-0.

Λίβερπουλ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Τσαμπερλέιν (18' Βαϊνάλντουμ), Μίλνερ, Σαλάχ (75' Ινγκς), Μανέ, Φιρμίνο (90'+3 Κλάβαν)

Ρόμα: Άλισον, Φλορέντσι, Φάτσιο, Μανωλάς, Ζουάν Ζεζούς (67' Περότι), Κολάροφ, Ντε Ρόσι (67' Γκοναλόν), Στρόοτμαν, Ναϊνγκολάν, Ουντέρ (46' Σικ), Τζέκο.

sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου