CRIMSON NEWS

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Η Κοπεγχάγη για Μασούρα;


Το homework της δανέζικης ομάδας για τον 21χρονο μπακ – χαφ της ΑΕΛ. – Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έχει τις λεπτομέρειες.

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ομάδες που πραγματοποιούν homework για τον Γιάννη Μασούρα. Ο 21χρονος δεξιός μπακ - χαφ διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, γράφοντας στο κοντέρ 26 συμμετοχές και 3 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «βυσσινί»  έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και ομάδων εκτός συνόρων.

Μια φορά και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τις ματιές της πειραϊκής ομάδας, ιαματικές πηγές από της Λαρίσης το ποτάμι που το λένε Πηνειό, μετέφεραν στην στήλη πως ο παίκτης κόντρα σε όσα κυκλοφορούν και γράφονται δεν έχει συμφωνηθεί – τουλάχιστον επί του παρόντος – να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Μασούρας δεν είναι «λογοδοσμένος» με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με το καρτελάκι που του έχει κολλήσει ο Αλέξης Κούγιας στη…βιτρίνα της ΑΕΛ, κοστολογείται με 1,5 εκατ. ευρώ κι ενώ το συμβόλαιό του με την θεσσαλική ομάδα λήγει έπειτα από 4 χρόνια.

Όπως έχουμε γράψει και πιο παλιά σε αυτήν εδώ την στήλη (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) υπάρχουν ατζέντηδες οι οποίοι έχουν «διαφημίσει» τον παίκτη της ΑΕΛ και προτρέπουν ξένους συλλόγους με τους οποίους διατηρούν ανοιχτά κανάλια να πραγματοποιήσουν focus και να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Κάπως έτσι άλλωστε αυξάνονται και πληθύνονται οι επισκέψεις των ξένων σκάουτερ στη χώρα μας για λογαριασμό του νεαρού ποδοσφαιριστή. Εσχάτως μάλιστα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης το βιογραφικό του Μασούρα κυκλοφορεί και στα γραφεία της Κοπεγχάγης και αποτελεί αντικείμενο μελέτης με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Παρεμπιπτόντως, στο ρόστερ της δανέζικης ομάδας κυκλοφορούν και δύο…δικοί μας ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, ο άλλοτε αρχηγός του Παναθηναϊκού Κάρλος Ζέκα και ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ Πιέρρος Σωτηρίου.

Κάτι που σημαίνει πως στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της Κοπεγχάγης έχουν στο ιστορικό τους μεταγραφικό shopping από τα μέρη μας και δεν τους είναι τελείως άγνωστη η ελληνική αγορά.

Το αν τώρα θα μπουν ή όχι στη διαδικασία να περάσουν στο…παρασύνθημα για τον παίκτη – αποκάλυψη της φετινής ΑΕΛ, είναι κάτι που θα φανεί σε βάθος χρόνου. 

marca sl.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου