CRIMSON NEWS

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ήττα για την ομάδα νέων

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα (21/4) στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής για την 28η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη μακριά από την καλό της εαυτό επί ημερών του έμπειρου τεχνικού ηττήθηκε με 3-0 δεχόμενη τρία τέρματα σε καίρια σημεία της αναμέτρησης τα οποία έφεραν και την ήττα. Με την ήττα αυτή η ΑΕΛ παρέμεινε στους 16 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ έφτασε τους 29.

Οι παίκτες του Χρίστου Αγγέλη άνοιξαν το σκορ στο 8' με πλασέ του Παπαδόπουλου με το αριστερό ύστερα από σέντρα του Τάτση, ενώ στο 45' έγινε με περιπετειώδη τρόπο το 2-0. Ο Ζαχαρός εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να έχει πορεία για το παραθυράκι του Μπίντση ο οποίος φάνηκε ότι θα μπλοκάρει όμως του έφυγε μέσα από τα χέρια, χτύπησε στο δοκάρι και ο Λιάσος από κοντά έκανε δυο τα τέρματα των Γιαννιωτών.

Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 90' ο Πήλιος όταν σε μια ωραία αντεπίθεση του ΠΑΣ ο Μπισέλας έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον συμπαίκτη του και αυτός δεν αστόχησε κάνοντας τρία τα τέρματα της ομάδας του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Αγγέλης): Παπαϊωάννου, Τσούνης, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης (46' Κωσταμένας), Ζώγκος, Λιάπης (68' Μελιγγιώτης), Λιάσος, Ζαχαρός (75' Μπισέλας), Παπαδόπουλος, Πήλιος.

ΑΕΛ (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπίντσης, Κυρμιτζής (51' Αλεξανδρίδης), Μασούρας, Καλούσης, Τάρτας, Καραθάνος (22' Δερμιτζάκης), Μπιγκάνος (65' Κουτσούκης), Νούσιος, Χατζής, Μουξιός, Πλατάνας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: SUPER-FM.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου