CRIMSON NEWS

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΑΕΛ τεσσάρων αστέρων!

Καταιγιστική η ΑΕΛ σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες κέρδισε τον Παναιτωλικό με 4-2 κάνοντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της.  Η ΑΕΛ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ γρήγορα με  επιθετικό ποδόσφαιρο  πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο μέρος και ένα στο δεύτερο τελειώνοντας την υπόθεση παραμονή. Εξαιρετικοί Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς ενώ η αμυντική γραμμή θα πρέπει να βελτιωθεί αφού η ΑΕΚ δεν θα χαρίσει όποιο λάθος μπορεί να γίνει. Ο Αλέξης Κούγιας παρακολούθησε από την κερκίδα επί της Καρδίτσης την αναμέτρηση δείχνοντας την ικανοποίηση του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.
Mόλις στα 45 δευτερόλεπτα ο Παναιτωλικός με τον Πάουλο άνοιξε το σκορ με ψιλοκρεμαστό πλασέ αφού ο Μπόζοβιτς δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα. Στο επόμενο λεπτό ο Μασούρας δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να πλασάρει σωστά ενώ στο 4΄ ο Αγκάνοβιτς σούταρε ο Κυριακίδης απέκρουσε ασθενώς  με τον Μιλοσάβλιεβιτς να πλασάρει όμως και πάλι ο γκολκίπερ του Αγρινίου είπε "όχι". Στο 9΄ ο Μιλοσάβλιεβιτς ύστερα από ωραία στρωτή πάσα του Ντέλετιτς πλάσαρε δίνοντας φάλτσα στην μπάλα κάνοντας το 1-1. Φανταστικό γκολ από την ΑΕΛ στο 14΄ με τον Γκόλια που έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα  στην αντίθετη γωνία κάνοντας το 2-1 αφού εκτέλεσε άριστα το κόρνερ ο Ντέλετιτς.Στο 21΄ ο Μάρκος Πάουλο αποβλήθηκε αφού χτύπησε τον Αγκάνοβιτς εκτός φάσης. Στο 26΄ ο Μασούρας κοντρόλαρε άψογα την μπάλα πλάσαρε ανεπιτυχώς τον Κυριακίδη αφού η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Μια ακόμη ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 33΄ όπου ο Μασούρας δέχθηκε την κάθετη από τον Ναζλίδη πάσαρε άσχημα στον Ντέλετιτς όπου εκείνος πρόλαβε πάσαρε στον Ναζλίδη σούταρε με το αριστερό παρενεβλήθηκαν σώματα αμυντικών του Παναιτωλικού ο Ντέλετιτς και πάλι σούταρε όμως ο Κυριακίδης αποκρούωντας  επιβεβαίωσε γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες. Στο 41΄ ο Ναζλίδης κερδίζοντας πέναλντι που ήταν καθαρό το εκτέλεσε αλλά Πανένκα κάνοντας το 3-1! 
 Στο 56' ο Χούπτσεφ σε μια ωραία σέντρα βρήκε τον Αγκάνοβιτς ο οποίος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 4-1. Αφού δεν κατάφερε το γκολ υπέρ της ΑΕΛ το έκανε κατά της καταλάθος ο Μασούρας αφού με ανάποδη κεφαλιά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 4-2 . Στο 80΄  ο Μάρτινς"άδειασε" τους αντιπάλους του σέντραρε στο ύψος της μικρής περιοχής όπου ο Βασιλούδης σούταρε ψηλά άουτ. Στο  85΄ πέρασε κάτω από τα πόδια του Μαρινάκη η μπάλα ο Περόνε πλάσαρε τον Κυριακίδη  που απέκρουσε με τα πόδια. Στο επόμενο λεπτό ο Ναζλίδης μπήκε από τα αριστερά σέντραρε συρτά ο Μλαντένοβιτς σούταρε δυνατά όμως ο Κυριακίδης και πάλι απέκρουσε.


Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας/4-2-3-1): Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Ντίας, Μοράρ, Ρόσα, Μάρκος Πάουλο, Μπράβο(64΄Μάρτινς) , Γιαννιώτης, Κλέσιο(80΄Βασιλούδης).

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου/3-5-2): Μπόζοβιτς, Χούμπτσεφ, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλια, Φατιόν, Μασούρας(69΄Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς(79΄Μπάλλας), Αγκάνοβιτς(62΄ Περόνε), Ναζλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου