CRIMSON NEWS

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Tριάρα και νίκη για την Κ-20

Οι Νέοι της ΑΕΛ επικράτησαν με 3-0 επί της Κέρκυρας στο γήπεδο των Γόννων στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της SuperLeague U20 καταφέρνοντας να φτάσει στους 3 βαθμούς για πρώτη φορά σε εντός έδρας αναμέτρηση.

Ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας για τον Βασίλη Μπακογιάννη με το… δεξί που είδε από την ομάδα του να βγάζει το απαραίτητο πάθος για να φτάσει στο τρίποντο. Η ΑΕΛ έφτασε με αυτή τη νίκη 13 βαθμούς ωστόσο παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τα γκολ σημείωσαν οι Τάρτας, Χατζής (πεν.) και Μακρής για την ΑΕΛ που κοιτάει με αισιοδοξία την συνέχεια.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 12′ στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς από στημένη φάση. Ο Νούσιος εκτέλεσε όμορφα το φάουλ από αριστερά, στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας, ο Τάρτας πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ στο 17′ και «κλείδωσαν» το ματς. Ο Νούσιος κέρδισε κόρνερ σε χέρι του Πιτσόλη, ο Χατζής ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ήταν εύστοχος για το 2-0.

Η Κέρκυρα έχασε μία καλή στιγμή στο 27′ όταν μετά από στημένη φάση, ο Νικολούδης βρέθηκε στην περιοχή, απέφυγε έναν αντίπαλο και απέναντι από τον Σαφαρίκα «νικήθηκε» με τον κίπερ των «βυσσινί» να κρατάει το μηδέν στην άμυνα.

Η Κέρκυρα ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσε για να μειώσει στο σκορ.  Στο 52′ μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά και αρκετές κόντρες στην μικρή περιοχή η μπάλα στρώθηκε στον Βλάχο που από κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σαφαρίκα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε ο κίνδυνος.

Πάντως, η ΑΕΛ βρήκε τον τρόπο να χτυπήσει στην κόντρα. Συγκεκριμένα στο 58′ ο Σαφαρίκας με μακρινή μεταβίβαση με τα χέρια βρήκε τον Κώστα Μακρή, αυτός πήρε μέτρα και βγήκε τετ-α-τετ με τον Παγκράτη και με εύστοχο τελείωμα έγραψε το 3-0.

Η Κέρκυρα προσπάθησε μέχρι τη λήξη του αγώνα για να μειώσει καταφέροντας να χάσει ευκαιρίες κυρίως από στημένες φάσεις αλλά δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ με την ΑΕΛ να κερδίζει τη νίκη.

ΑΕΛ Κ20 (Β. Μπακογιάννης): Σαφαρίκας, Κυρμιτσής (81′ Αλεξανδρίδης), Βαφειάδης, Καραθάνος, Λαβαντσιώτης (65′ Mουξιός), Νούσιος, Καραμπίνας (71′ Μασούρας), Χατζής, Τάρτας, Μακρής, Δερμιτζάκης.

ΑΟΚ Κέρκυρα Κ20 (Κ. Χριστοφοράκης): Παγκράτης, Νικολάοφ, Τζάνης, Παναγιωτίδης (90′ Γιώτης), Πιτσόλης, Κέντρος, Βλάχος, Λάμπογλου, Μοτσάνος, Νικολούδης (78′ Αθανασίου), Μπάρδος (67′ Ανεστούδης).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη. Βοηθοί: Νάκας, Παραφέστας (Λάρισας).

sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου