CRIMSON NEWS

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Την "καθάρισε" εύκολα ο Απόλλων!

Άνετα επικράτησε της Καρδίτσας  ο Απόλλων Λάρισας με σκορ 4-1. Η  ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη κέρδισε εύκολα καθαρίζοντας το ματς από το α΄ μέρος με 3-0. Η ΑΣΑ  δεν είχε δυνάμεις  να αντέξει στην πίεση και προβλημάτισε. Ο Βαζάκας είχε έντονο διάλογο με την κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί της ΑΣΑ. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής κ. Λεουτσάκος

Στο 5΄λεπτό σέντρα του Μπούσδρα ο Καρίγκι έκανε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε "ξυστά" άουτ. Στο 19΄ ο Τσιλούλης κοντρόλαρε ψύχραιμα την μπάλα πλάσαρε τον Γκέκα από το σημείο του πέναλντι περίπου αποτελεσματικά κάνοντας το 1-0. To 2-0 έγινε στο 32΄ από συρτή σέντρα του Κουρτεσιώτη ο Κανούλας έκανε την προβολή αυξάνοντας το δείκτη του σκορ.

Το 3-0 έγινε από τον Σουλίδη που πέρασε  τους πάντες και τα πάντα σουτάροντας εύστοχα.

Στο 62΄ καλή ενέργεια από τον Μαυριά πέρασε δύο αντιπάλους σούταρε από τα αριστερά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 72΄ έξω από την μεγάλη περιοχή σούταρε ο Μαυριάς η μπάλα έφυγε ψηλά έξω. Στο 80΄ ο Καρακατσάνης με το δεξί σούταρε από αριστερά στην γραμμή της περιοχής δεν ανησύχησε ο Γκέκας. Στο 86΄ ο Κορέλας πλάσαρε εξ΄ επαφής και έγινε το 3-1. Στο 92΄ ο Τσιλούλης με προβολή έκανε το 4-1.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Μπούσδρας, Ντάγκρας Μπιτέλης, Σουντουρά, Ρουσσάκης, Τζέκος, Χαντζάρας(85΄  Κορέλας).

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών) Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Θεοδώρου (Πιερίας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν. Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής(71΄ Καρακατσάνης), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας(87΄ Ιβανίδης), Σουλίδης(67΄Λίταινας), Τσιλούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου