CRIMSON NEWS

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΛ Κ-20!

Η ΑΕΛ ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας της SuperLeague U20 και με τον Βασίλη Μπακογιάννη στον πάγκο της ομάδας να κάνει το 2 στα 2 σε νίκες οι «βυσσινί» έφυγαν με το διπλό από το γήπεδο της Νέας Ιωνίας και εριξαν στην τελευταία θέση τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Νέοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαγγέλη Νούσιου στο 8′ άνοιξαν το σκορ για την ομάδα τους ενώ ο τερματοφύλακας Μπίντσης απέκρουσε πέναλτι για την ισοφάριση στο 21′!

Ο Νούσιος στο 34′ έδωσε την ασίστ και ο Μουξιός με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με το δεύτερο του γκολ ο Βαγγέλης Νούσιος στο 60′ με όμορφη ατομική προσπάθεια και τελείωμα. Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός σκαρφάλωσε με αυτό το τρόπο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς της ομάδας έχοντας 3 τέρματα με τους υπόλοιπους σκόρερ της φετινής σεζόν να έχουν πετύχει από ένα τέρμα (Μουξιός, Γαλεάδης, Καλούσης, Πλατάνας, Σάλταρης, Καραμπίνας, Λαβαντσιώτης, Τάρτας, Χατζής, Μακρής, Δερμιτζάκης, αυτογκόλ)

Ο Απόλλωνας Σμύρνης αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 64′ και έπειτα κι έτσι η ΑΕΛ έφτασε τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα και άρχισε να παίρνει αποτελέσματα.



ΑΕΛ (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπίντσης, Κυρμιτσής, Καραμπίνας, Βαφειάδης, Τάρτας, Καραθάνος (82’ Λιόντος), Φωτόπουλος (73’ Πλατάνας), Κουτσούκης (60’ Μπιγκάνος), Μουξιός, Νούσιος, Λαβαντσιώτης.



SPORTLARISSA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου