CRIMSON NEWS

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

"Έσπασε" το σερί του Απόλλωνα!

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Λάρισας και σημείωσε την δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη του.




Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γκούρτσα, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Λάρισας και κέρδισε κάποιες θέσεις στην βαθμολογία για τη μάχη της παραμονής.

Οι γηπεδούχοι γνώριζαν πως δεν είχαν πολλά περιθώρια μετά από μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων των τελευταίων μηνών και ήθελαν το δεύτερο σερί τρίποντο στην έδρα τους μετά από αυτό κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ξεκίνησαν αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση, έχασαν κάποιες ευκαιρίες και χρειάστηκαν την εμπειρία του Δημήτρη Γκούρτσα, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 30ο και το 38ο λεπτό για έρθουν τα γκολ. Με αυτά τα δύο τέρματα, ο Δημήτρης Γκούρτσας έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του, έφτασε τα 20 τέρματα με τα χρώματα του Πανσερραϊκού και παράλληλα έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Αυτό το προβάδισμα που πήρε η ομάδα των Σερρών παραλίγο να της κοστίσει, αφού στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζαν υπνωτισμένοι και δεν είχαν την ίδια θέληση με τα πρώτα 45 λεπτά. Στάθηκαν, όμως, τυχεροί αφού ο Απόλλων Λάρισας ήταν αρκετά φλύαρος, δεν είχε πολλές σωστές ενέργειες. Παραλίγο, όμως να μπει πάλι στο ματς από ένα λάθος της άμυνας του Πανσερραϊκού, όπου είχε δοκάρι στο 72ο λεπτό με τον Αγρόδημο.

Στο 84ο λεπτό, ο Μαυριάς κατάφερε να μειώσει με ωραίο πλασέ στην αντεπίθεση του Απόλλωνα Λάρισας, αφού είχε περάσει και τον τερματοφύλακα Ρίστιτς. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να διεκδικήσει την ισοπαλία, αλλά και δεν δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες και έτσι έμεινε το 2-1 υπέρ του Πανσερραϊκού.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-1
ΓΚΟΛ: 30’, 38’ Γκούρτσας – 84’ Μαυριάς
ΔΟΚΑΡΙ: 72’ Αγρόδημος
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Α.Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης (68’ Ναζίμ), Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Χατζητερζόγλου), Κάκκο, Πόζογλου, Γκούρτσας, Κρητικός (60’ Δούμτσιος)




ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν.Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Σουλίδης (76’ Τσαναγουίτ), Τσιλούλης (67’ Καρακατσάνης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
ΒΟΗΘΟΙ: Μωυσιάδης, Φαλτάκας (Γρεβενών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου