CRIMSON NEWS

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Συνέχεια στο νικηφόρο της σερί έδωσε η Δόξα

Συνέχεια στο νικηφόρο της σερί έδωσε η Δόξα Δράμας η οποία κέρδισε με 2-0 την Παναχαϊκή, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες είχε για άνοδο, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.


Την τέταρτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Δόξα Δράμας, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες της Παναχαϊκής για άνοδο καθώς είναι  πλέον στο -10 από Άρη και ΟΦΗ αντίστοιχα. Στα του ματς η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ήταν αυτή η οποία μπήκε καλύτερα στο ματς από τους Αχαιούς και στο 4΄ είχε την πρώτη της φάση στο ματς με την κεφαλιά του Γκότοβου να μπλοκάρεται εύκολα από τον Βρονταρά. Με το πέρας της ώρας η Δόξα συνέχισε να πιέζει προκειμένου να φτάσει στο γκολ, το οποίο και πέτυχε στο 9΄ με προβολή του εορτάζοντα Βαγγέλη Γκότοβου.


Οι Δραμινοί μετά το γκολ που πέτυχαν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, επιζητώντας ακόμα ένα γκολ το οποίο θα τους έδινε μαξιλαράκι ασφαλείας δύο τερμάτων.Αυτό ήρθε στο 14΄ όταν μετά από σέντρα του Κουσκουνά ο Κάσες έστειλε με το στήθος της μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-0. Η Παναχαϊκή έπειτα από την εξέλιξη αυτή προσπάθησε να αντιδράσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 17΄ η εκτέλεση φάουλ όμως του Αργυρόπουλου βρήκε σε παίκτη της Δόξας και πέρασε λίγο άουτ από το τέρμα του Βούρα.

Η απάντηση από πλευράς Δόξας ήταν διπλή. Αρχικά στο 33΄ με το σουτ του Κουσκουνά να περνά λίγο άουτ από το τέρμα του Βρονταρά και εν συνεχεία στο 38΄ με το πλασέ του Κουσκουνά να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βρονταρά, με το υπάρχον σκορ να διατηρείται μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά κάτι που είχε σαν συνέπεια σε δύο περιπτώσεις οι «μαυραετοί» να φτάσουν μεν κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει.

Στο 48΄ η κεφαλιά του Μπαϊκαρά σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του τέρματος του Βρονταρά, ενώ στο 53΄ ο Κουσκουνάς βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της ομάδας της Πελοποννήσου ο οποίος τον νίκησε και διατήρησε το 2-0. Η Παναχαϊκή από την πλευρά της απάντησε δις στις ευκαιρίες των Δραμινών. Αρχικά στο 58΄ με το πλασέ του Ελευθεριάδη να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Βούρα και εν συνεχεία στο 77΄ με το σουτ του Πολίμου το οποίο και απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Από το 60΄ κι έπειτα η Δόξα έδωσε χώρο στην Παναχαϊκή, η οποία πίεζε για να φτάσει στο 2-1. Στο 88΄ η Παναχαϊκή είχε μια ακόμα φάση στο ματς με το σουτ του Πολίμου το οποίο αντί για τα δίχτυα του Βούρα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του τέρματος του.

Αυτό το οποίοι οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου δεν είχαν πετύχει μέχρι τότε, θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει οι Μακεδόνες στο 88΄ όταν μετά από πάσα σου Τζόκιτς το σουτ του Ματσούκα από καλή θέση πέρασε ψηλά άουτ από την εστία των Αχαιών, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Πεταυράκης, Όστοϊτς, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (77' Τζόκιτς), Κάσες (61' Βιτλής), Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος, Κουσκουνάς (81' Ματσούκας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Φουρλάνος, Πολυχρόνης (41' Βασιλείου, 54' λ. τρ. Κυνηγόπουλος), Αργυρόπουλος, Στεργίδης (52' Αντωνακόπουλος), Ελευθεριάδης, Μωραϊτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου