CRIMSON NEWS

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Βαριά ήττα από τον ΝΠΣ!

Η ομάδα του Αχιλλέα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στην έδρα του πρωτοπόρου του τετάρτου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας ΝΠΣ Βόλος, ισοφάρισε σε 2-2 όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό και εν τέλει πήραν την νίκη με σκορ 6-2.

Έτσι η ομάδα μας παρέμεινε στην 12η θέση και τους 10 βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους παίκτες μας να ανοίγουν το σκορ στην πρώτη ουσιαστική φάση της αναμέτρησης όταν στο 7′ ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Τλούπας με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Μπουργάνη και πέτυχε το 0-1.


Τρία λεπτά αργότερα έπειτα από γύρισμα από τα αριστερά ο Δεμηρτζόγλου με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χάμου για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Ενώ τρία λεπτά αργότερα έπειτα από σέντρα του Πίτου Γκαρσία και κόντρες στην περιοχή ο Μάντζης με πλασέ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι παίκτες μας προσπάθησαν να αντιδράσουν και επτά λεπτά αργότερα κατάφεραν να φέρουν εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα ο Μίχος έπιασε την πρώτη κεφαλιά η μπάλα κατέληξε στον Οικονόμου και αυτός με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-2.



Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο 30′ όταν ο Γκαλίτσιος με κοντινή προβολή έπειτα από σέντρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ενώ λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Ηλιόπουλος κατάφερε να εκμεταλλευτεί την σύγχυση στα καρέ της ομάδος μας έκανε το πλασέ και ο Καραμπούζης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος μας για τo 4 – 2.



Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν ακόμη δύο τέρματα.
Αρχικά στο 55′ ο Μάρκου υπέπεσε σε παράβαση μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ηλιόπουλος ο οποίος πέτυχε το 5-2.

Ενώ το τελικό 6-2 διαμόρφωσε ο Καμπαγιέρο στο 78′ με μακρινό σουτ.

Οι Συνθέσεις



ΝΠΣ Βόλος ( Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ζέρης, Ντόσης, Τζελίδης (75′ Παπαδόπουλος), Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου, Πέντα, Καμπαγιέρο, Μάντζης (55′ Κόλας), Πίτου Γκαρσία (77′ Σαλαμούρας), Ηλιόπουλος (65′ Μηλιώτης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Μάρκου (60′ Κουρούμαλος), Καραμπούζης, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Μίχος (55′ Αναγνώστης), Τλούπας (72′ Κατσανάκης), Χατζής, Καραγκούνης, Βούλγαρης (70′ Αραπίτσας).

FacebookEmailViber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου