CRIMSON NEWS

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα

Με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο επιστρέφει στη Λάρισα ο Απόλλων ο οποίος νίκησε στο Αίγιο τον Παναιγιάλειο με 1-0 για την 14η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη πέτυχε τον αιφνιδιασμό με την έναρξη της επανάληψης ανοίγοντας το σκορ με τέρμα του Μαυριά και διατήρησε μέχρι τέλους το προβάδισμα φτάνοντας στην επικράτηση που την φέρνει στους 19 βαθμούς.

Ύστερα από ένα ημίχρονο που είχε μόλις μια ευκαιρία, με το σουτ του Σταματή να διώχνει εντυπωσιακά ο Παϊτέρης, ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με την έναρξη της επανάληψης όταν ο Σκούπρας γύρισε στο Μαυριά και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 0-1.

Κάπου εκεί τα πολλά προβλήματα λύγισαν τους γηπεδούχους με τον Απόλλωνα να χάνει ευκαιρίες με τους Τσιλούλη και Συράκο για να κάνει το 0-2 και να "καθαρίσει" νωρίτερα την αναμέτρηση.

Διαιτησία: Δραγάτης (Πολυχρονιάδης, Σταματάκος)

Παναιγιάλειος (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας, Σμίλτος, Βλάχος, Γκούμας, Τσουρής, Κόκκορης, Καζναφέρης, Σακελλαρόπουλος, Γαβριηλίδης, Σταματής.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ι. Ανδρέου, Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς (87’ Κωτσιαρίδης), Τσιλούλης (79’ Συράκος), Ιβανίδης (46’ Γαρυφαλλόπουλος), Κανούλας.

athletic larissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου