CRIMSON NEWS

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ένα λάθος της κόστισε ακριβά!

 
Την ήττα γνώρισε η ΑΕΛ από τον Ατρόμητο με 1-0. Η ΑΕΛ ήταν καλά κλεισμένη στην άμυνα της αλλά μια ολιγωρία της στοίχισε τρεις βαθμούς. Βέβαια, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ήταν σαφώς κουρασμένοι και ακίνδυνοι επιθετικά.
Στο 31΄ έδιωξε ο Ναζλίδης λανθασμένα ο Ντιγκινί σούταρε η μπάλα βγήκε άουτ. Στο 38΄ ο Ναζλίδης εκτέλεσε το φάουλ ο Γιαννιώτης μπλόκαρε την μπάλα δύσκολα. Στο 45΄ ο Ούμπιδες εκτέλεσε το φάουλ μπλόκαρε ο Μπόζοβιτς.
 Στο 50΄ο Κρίζμαν πέρασε τους πάντες και τα πάντα σούταρε άσχημα όμως βγαίνοντας η μπάλα άουτ. Στο 53΄ ο Μπρούνο πλάσαρε προ της εστίας όμως κατάφερε να αστοχήσει. Στο 60΄ ο Ντάουντα ύστερα από πάσα του Ντιγκινί πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 1-0/  Στο 79΄ ο Μπρούνο έπιασε το σουτ η μπάλα έφυγε ξυστά άουτ. 

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέτζας(15΄Κρίζμαν, 65΄Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεβ, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς, Μασoύρας
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Βασιλακάκης(86΄Βασιλακάκης), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μπουσούλατζιτς, Κιβρακίδης(45΄ Μπρούνο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου