CRIMSON NEWS

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Ισόπαλη η Κ-17 της ΑΕΛ

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (20/1) αναμέτρηση της κ-17 της ΑΕΛ με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την 17η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι από τους Αγρινιώτες και δικαιούνταν τη νίκη, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 καθώς είχαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν και να πάρουν το «2» στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 80' για να ισοφαρίσει η ΑΕΛ στο τελικό 1-1 πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Δημόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Πινακάς με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Μαλούσι (75' Κουσκουρίδας), Κοντογιώργος, Φουρκιώτης Χ., Τέλλιος, Πετάνι (85' Κόφφας), Μπουζούκης (55' λ.τ. Δημόπουλος), Καμπέρης, Φουρκιώτης Μ. (87' Σταύρος), Πινακάς, Μαλάκος (60' Έξαρχος).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας Ζήσης Ζιάγκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr τα εξής:

«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κάναμε, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα λεπτά που επηρεαστήκαμε και από το ταξίδι, στα υπόλοιπα 80 λεπτά είχαμε τις φάσεις, τις ευκαιρίες, τις προϋποθέσεις να σκοράρουμε. Μας αδικεί το σκορ είναι κρίμα για τα παιδιά για την προσπάθειά τους καθώς το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ. Όπως είπα είχαμε πολλές φάσεις, κυριαρχήσαμε, σε ένα γήπεδο πλαστικό με πέντε ώρες ταξίδι και ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου