CRIMSON NEWS

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

"Άλωσε" τα Γιάννενα, βήμα πρόκρισης για την ΑΕΛ!

Διπλό ίσως και πρόκρισης ήταν αυτό για την ΑΕΛ μέσα στα Γιάννενα απέναντι στον τοπικό ΠΑΣ με σκορ 1-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μασούρας που πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μια πολύ μεγάλη απάντηση στους αμφισβητίες του. Η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου της αφού μόνο ο Κόντε την απείλησε με κάποιες προσπάθειες και από την άλλη αστόχησαν σε πλεονεκτική θέση οι Αγκάνοβιτς και Μιλοσάβλιεβιτς.

7' Μεγάλη ευκαιρία για την Λάρισα! Ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και το σουτ στην κλειστή γωνία του Περιστερίδη, με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού και να περνάει άουτ.12' Tεράστια διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Κόντε έκανε απίθανη ατομική ενέργεια, περνώντας δύο αντιπάλους σε... μισό τετραγωνικό αλλά ο Ρέντζας έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Κόντε έκανε το γυριστό μέσα από την περιοχή με τον Μπόζοβιτς να διώχνει δύσκολα.Στο 13' ο Καρανίκας έκανε φοβερή σέντρα, δίνοντας... έτοιμο γκολ στον αφύλαχτο Κόντε, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Μετά από ασυνεννοησία μεταξύ των αμυντικών του ΠΑΣ, ο Μασούρας έγινε κάτοχος της μπάλας στο 27΄στα όρια της μικρής περιοχής και αφού έκανε μια προσποίηση δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 1-1!31' Nέα κακή αντίδραση των αμυντικών του ΠΑΣ, ο Αγκάνοβιτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά πέρασε πολύ ψηλά άουτ.

Μετά από σέντρα του Ρέντζα, ο Αγκάνοβιτς έκανε την γυριστή κεφαλιά με τον Περιστερίδη να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα και να την στέλνει στο δεξί δοκάρι της εστίας. Ο Μασούρας, όμως, πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 2-1!Νέα εξαιρετική σέντρα του Καρανίκα, ο Κόντε έκανε την κεφαλιά με τον Γκόλια να είναι... κρεμασμένος πάνω του αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ωραία σέντρα του Βιδάλ, ο Κόντε έκανε την κεφαλιά στο 82΄ αλλά δεν βρήκε στόχο! Μόνο ο Κόντε απειλεί από πλευράς ΠΑΣ, κανείς άλλος!


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς(71΄Βιδάλ)Γιάκος, Μανθάτης(77΄Μπετρά), Χαλκιαδάκης, Κόντε.


ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς(74΄Γιοβάνοβιτς), Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης(88΄ Περόνε), Αγκάνοβιτς, Μασούρας(71΄ Χούπτσεφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου