CRIMSON NEWS

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Για την νίκη στον τελευταίο αγώνα της σεζόν!

Με την συνηθισμένη (σε τόπο και χρόνο) προπόνηση της εβδομάδας, που έγινε, στο γήπεδο Φιλιππούπολης
το Σάββατο (20/05) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ουσιαστικά πρωταθλητή Απόλλωνα Λάρισας, για το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 στα πλαίσια του 2ου όμιλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Οι Λαρισαίοι θα ταξιδέψουν αυθημερόν την Κυριακή στον γειτονικό Βόλο, όπου στο γήπεδο "Π.Μαγουλάς" θα αντιμετωπίσουν την Νίκη.

Ο τεχνικός της "κυανόλευκης" ομάδας, κ. Θεοδοσιάδης, ζήτησε από τους παίκτες του, να επιδείξουν την κατάληλη σοβαρότητα και τον σεβασμό στον αγώνα, που αρμόζει σε έναν σύλλογο, όπως ο Απόλλωνας.

Σε καμμιά των περιπτώσεων ο Απόλλωνας δεν θα αντιμετωπίσει την Νίκη, χωρίς την ανάλογη προσοχή, μιας και θέλει να κλείσει την χρονιά με θετικό τρόπο.

Ο κ. Σάκης Θεοδοσιάδης αποφάσισε να πάρει όλους τους παίκτες κοντά του, πλην του τραυματία Marcello Penta και θα αποφασίσει τελευταία στιγμή και λίγο πριν αρχίσει το ματς, για την 18άδα.


Η ομάδα θα γευματίσει στο "Παραδοσιακό" στην Νεάπολη στις 12.45 και κατόπιν θα μεταβεί στον Βόλο, όπου και τυπικά, μετά το τέλος του αγώνα, θα στεφθεί πρωταθλήτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου