CRIMSON NEWS

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Η μεταγραφική συνέχεια της ΑΕΛ!

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στο AEL Radio 104.8  ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας κατέστησε σαφές το μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΛ για τις κενές θέσεις στο ρόστερ. Επίσης, γνωστοποίησε πως είναι πολύ πιθανό να υποβιβαστούν δύο ομάδες, ίσως να γίνουν play off  από την θέση 1-4 γαι τον πρωταθλητή αλλά και από τις θέσεις 5-10 για μια θέση στην Ευρώπη.
Όσον αφορά το μεταγραφικό πλάνο θα αποκτηθούν δύο τερματοφύλακες  ένας νέος και ένας πιο έμπειρος όπου εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον Χουάντερσον, δύο αμυντικούς έμπειρους(απορρίφθηκε Κροάτης με γεμάτη χρονιά σε συμμετοχές) , ένα αμυντικό χαφ, σέντερ φορ που θα είναι "μεγάλο" όνομα.

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο και απομένει να δώσει το πράσινο φως ο Αντρέ Πάους για να κλείσει η συμφωνία.Από την άλλη πλευρά, στο κομμάτι των αποχωρήσεων ο Τικό και ο Βαρέλα είναι σε διαδικασία συζητήσεων για να λύσουν τα συμβόλαια τους με τον Γάλλο να είναι πιο δύσκολη περίπτωση αφού δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει. Για την συμπλήρωση του τεχνικού επιτελείου ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως υπάρχουν αξιόλογες επιλογές για την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων,

Τέλος, οριστικοποιήθηκε ο τόπος προετοιμασίας για την φετινή χρονιά όπου θα είναι το Καρπενήσι από τις 10-22 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Lecadin όπου είχε διαμείνει πριν από 2 χρόνια που βγήκε πρωταθλήτρια στην Β΄ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου