CRIMSON NEWS

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Παίρνουν κανονικά άδεια οι Παναθηναϊκός και Πανιώνιος

Μια εξέλιξη -που ήταν μεν αναμενόμενη για τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει τη δική της σημασία βάσει όσων ακούστηκαν από ορισμένους το περασμένο διάστημα- 
O ΣΠΟΡ FM 94,6, ανέφεραν ότι οι «πράσινοι» θα λάβουν κανονικά άδεια για την επόμενη σεζόν.

Κάτι που φυσικά δεν είναι έκπληξη, από τη στιγμή που είχε εκφραστεί βεβαιότητα από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού πως δεν θα υπάρξει το παραμικρό θέμα, μια και ο σύλλογος έχει επενδυτή που διευθετεί κάθε εκκρεμότητα.

Αν μη τι άλλο όμως αποτελεί μια απάντηση σε διάφορα (ψευδή και αβάσιμα όπως αποδεικνύονται) σενάρια που είχαν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

Κόντρα λοιπόν σε φήμες που έθεταν εν αμφιβόλω το αν θα αδειοδοτηθεί ο Παναθηναϊκός, η εισήγηση του Γιώργου Δημητρίου (που είναι γνωστό ότι αποτελεί τον πιο σχολαστικό και ευσυνείδητο υπάλληλο της ΕΠΟ και στο παρελθόν είχε εισηγηθεί αρνητικά ακόμα και για τους «πράσινους») είναι θετική.

Αντίθετα όμως με το «τριφύλλι», όπου η επικείμενη αδειοδότηση ήταν απολύτως αναμενόμενη, σαφώς μεγαλύτερη είδηση αποτελεί το γεγονός ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Πανιώνιο.


Οι «κυανέρυθροι» είναι επίσης βέβαιο ότι θα πάρουν άδεια για την επόμενη σεζόν. Κάτι που αποτελεί έναν ακόμα λόγο να πανηγυρίζουν μετά την εξαιρετική πορεία της ομάδας τους και φέτος, καθώς διασφαλίζεται ότι αυτή θα τους δώσει το δικαίωμα να παίξουν κανονικά στην Ευρώπη του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου