CRIMSON NEWS

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Μεταγραφές,αποχωρήσεις και αλλαγές στην ΑΕΛ!


Με το τέλος του πρωταθλήματος και αφού η ΑΕΛ οριστικοποίησε την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα πλέον προχωράει ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα!
Σε πρώτο πλάνο έχουν μπει οι αποχωρήσεις αφού όπως είπε  χθες ο Αλέξης Κούγιας το ρόστερ θα μικρύνει αρκετά. Κάτι που απλά σημαίνει πως θα υπάρξουν πάνω από δέκα ποδοσφαιριστές που θα φύγουν από την ομάδα. Οι Γκουλουζάντε, Ρέγες έχουν αποχωρήσει ήδη ενώ οι Τικίτο, Γκαγιέχο, Ικάουνιεκς, Τσακοπίνο φαίνεται πως θα ακολουθήσουν το δρόμο της εξόδου. Από κει και πέρα είναι δεδομένο πως θα λυθούν κάποια συμβόλαια Ελλήνων ποδοσφαιριστών έμπειρων και μη ποδοσφαιριστών ώστε με τις κατάλληλες προσθήκες ο αριθμός του ρόστερ να φτάσει από 25-28 παίκτες.
Σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια θα πραγματοποιηθούν 7-8 μεταγραφές πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα έρθουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές από χαμηλότερες κατηγορίες.
Τέλος, αλλαγές θα υπάρξουν στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας αλλά και σε εκείνες των νέων αφού ο Θοδωρής Βουτυρίτσας θα είναι ο επικεφαλής των ομάδων Νέων αλλά και προπονητής της Κ-20. Άρα, όπως εύκολα συμπεραίνει κάποιος θα πρέπει να βρεθεί νέος βοηθός προπονητή για τον Αντρέ Πάους. Επίσης, τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό αν θα υπάρξουν αλλαγές στους πάγκους της ομάδας Κ-17 και Κ-15. Να τονιστεί το γεγονός πως θα ιδρυθεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ σχολή ποδοσφαίρου ΑΕΛ από παιδιά 6 ετών και πάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου