CRIMSON NEWS

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Τα κατάφερε ο Απόλλων, είναι στην Β Έθνική!!!

Με γκολ των Ανδρέου και Σαχινίδη ο Απόλλων Λάρισας τα κατάφερε κερδίζοντας τον Τηλυκράτη Λευκάδας με 2-0 ανεβαίνοντας στην Β΄Εθνική επίσημα πλεόν! Μπροστά σε 1000 οπαδούς στο γήπεδο της Φιλιππούπολης η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη μπήκε πιο δυνατά στο ματς δίχως να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης στον αντίπαλο  και στο 25΄έκανε το 1-0 με τον Ανδρέου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σουλιώτη πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια ο Μανθάνο έχασε σημαντικές ευκαιρίες ενώ στο 54΄ο Σαχινίδης έδωσε την νίκη στην ομάδα του  με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι.

Στο τέλος του παιχνιδιού, όλοι όπως είναι φυσικό πανηγύρισαν δεόντως την νίκη αλλά κυρίως την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία κάτι που δικαιούνταν με την πολύ καλή πορεία που έκανε στο φετινό πρωτάθλημα κατακτώντας το πρωτάθλημα ως ο πρώτος του βαθμολογικού πίνακα.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Αγρόδημος, Σκούπρας, Διβανές, Σαχινίδης (81′ Κολοβός), Σουλίδης (68′ Ιβανίδης), Μανσάνο (72′ Μηνάς).

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Ορφανός, Καταγής, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Μπαλί, Περιστέρης (53′ Καλογέρης), Κτένας, Παπαδόπουλος, Σιδέρης (67′ Κοντογιάννης), Μακρυγιάννης (56′ Γεωργάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου