CRIMSON NEWS

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Ισoπαλία για την ΑΕΛ Κ-20!

Τελευταίο παιχνίδι σήμερα (21/5) για την κ-20 της ΑΕΛ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων για την εξ αναβολής 27η αγωνιστική.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα, στο τελευταίο της φετινό παιχνίδι, όπως και του 48χρονου τεχνικού στον πάγκο της ΑΕΛ στην οποία έκατσε από τον Νοέμβριο αντικαθιστώντας τον Σάκη Αναστασιάδη, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 απέναντι στους Αρκάδες.

Η ΑΕΛ μπόρεσε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι με τον Καραλούλη και άξιζε την νίκη, αλλά ο Αστέρας από το πουθενά έφτασε στο 1-1 και απέσπασε την ισοπαλία. Με τον βαθμό αυτό η ΑΕΛ τερμάτισε στην 12η θέση με 28 βαθμούς, ενώ οι Πελοποννήσιοι με 43 βαθμούς περιμένουν τα δυο τελευταία ματς του Πλατανιά για να δουν αν θα τερματίσουν στην 8η θέση ή στην 9η.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις αλλαγές που πραγματοποιήσε ο κ. Ζιάκας ήταν όλες αναγκαστικές με τους τραυματισμούς των Μαστακούλη, Δερμιτζάκη, Μασούρα ο οποίος σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής κάτι το οποίο θα διελευκανθεί αύριο(21/5).

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Παπαπολυμέρου, Αναγνώστης, Μαστακούλης (46' λ.τ. Τζέκα), Καρατάσιος, Καλούσης, Δερμιτζάκης (75' λ.τ. Μπαμπατζιάς), Γεωργακόπουλος, Νούσιος, Μασούρας (46' λ.τ. Τσούτσιας), Κουσιάς, Καραλούλης.

athletic larissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου