CRIMSON NEWS

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Για την φιέστα στον Βόλο!

Μετά τα γλέντια και τους πανηγυρισμούς για την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία, οι παίκτες του Απόλλωνα επέστρεψαν χθες το απόγευμα στις προπονήσεις, στο γήπεδο της Κοιλάδας.

Άπαντες ήταν παρόντες και μόνο ο Πέντα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν και στο «Παντελής Μαγουλάς» να δείξουν μια καλή αγωνιστική εικόνα και να κλείσουν ιδανικά τη φετινή χρονιά.

Μπορεί μεν το παιχνίδι να είναι αδιάφορο βαθμολογικά καθώς κρίθηκε ο τίτλος, όμως πάντα ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες όπως είναι η Νίκη Βόλου και ο Απόλλωνας, παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Με τη λαρισινή ομάδα ενδεχομένως να αγωνισθούν και παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, ενώ παράλληλα θα ξεκουραστούν βασικοί ποδοσφαιριστές.

Μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου όπου ολοκληρώνονται οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι προπονήσεις θα συνεχισθούν για μια εβδομάδα ακόμη και οι παίκτες θα γνωρίζουν, μετά από συζητήσεις που θα κάνουν με τη διοίκηση, ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν και την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

*Όσον αφορά τώρα στον τεχνικό ηγέτη του Απόλλωνα, τον Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος με τους εξαίρετους συνεργάτες του Κώστα Μαργαρίτη και Θανάση Τζουβάρα έκαναν μια σοβαρή δουλειά από την αρχή της περιόδου, αναμένεται να συναντηθεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας με τον πρόεδρο Παναγιώτη Μαντζανά, προκειμένου να συζητήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας.

Στον Απόλλωνα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του κ. Θεοδοσιάδη στον πάγκο της ομάδας καθώς έχει εμπειρία από τον χώρο της Football League και ήταν προπονητής για πολλά χρόνια στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Έτσι το πιο πιθανό είναι πως για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο ο Θεοδοσιάδης θα είναι προπονητής στον Απόλλωνα και αναμένεται απλά επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση, εφόσον δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο...

Ο ΠΑΝΥΤΣΙΔΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ «Π.ΜΑΓΟΥΛΑΣ»

Ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης της ΕΠΣ Κοζάνης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τη Νίκη Βόλου την Κυριακή (21/5, 17:00) στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Τίκας και Γεώργιος Στεφανής της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Τέλος, λαρισινή διαιτησία θα υπάρχει στην αναμέτρηση ΑΕ Ιστιαίας – Αμβρακία Κωστακιών, καθώς ορίστηκε ο Βάιος Τσιτσανούδης να διευθύνει το παιχνίδι με βοηθούς τους Ακρίβο και Μάνο.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 30ης αγωνιστικής:

ΚΥΡΙΑΚΗ(21/5)

(15:30)

-Αστέρας Πετριτή – Πιερικός: Ρίππης, Γκαρτζονίκας, Τσόγκας (Πρέβεζας), παρ.Νικόλαος Αθανασίου(Πιερίας)

-Διαγόρας Σεβαστής – Εθνικός Φιλιππιάδα: Γκορτσίλας, Πάτρας, Φραγιός (Μακεδονίας), παρ.Ιωάννης Καλύβας(Ευρυτανίας).

-AE Καραϊσκάκης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Πάνος, Γιώτης, Παπαλαζάρου (Ηπείρου), παρ.Αναστάσιος Χριστοδούλου(Ημαθίας)

-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Ρήγας Φεραίος: Διώτης (Ευρυτανίας), Καλύβας, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας), παρ. Περίανδρος Πετρόπουλος (Μακεδονίας)

-ΑΕ Ιστιαίας – Αμβρακία Κωστακιών: Βάιος Τσιτσανούδης, Κωνσταντίνος Ακρίβος, Βασίλειος Μάνος (Λάρισας), παρ.Παναγιώτης Γιάγκος(Τρικάλων)

(17:00)

-Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Βόλου: Γιούργας, Ξηρομερίτης, Μίχος (Κέρκυρας), παρ.Δημήτρης Κωσνταντίνου(Άρτας)

-Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας: Πανυτσίδης (Κοζάνης), Τίκας, Στεφανής (Καρδίτσας), παρ.Αλέξανδρος Τικόζογλου(Μακεδονίας)

-Τηλυκράτης – Πύδνα Κίτρους: Γκιάφης, Κουτρομάνος, Τσιλίκας (Αιτ/νίας) ,παρ.Ιωάννης Μεριανός(Κέρκυρας).


*Εξάλλου στον 1ο όμιλο και στον αγώνα Απόλλωνα Καλαμαριάς-Αλμωπού Αριδαίας, διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Σιδερίδης(Καστοριάς) και παρατηρητής διαιτησίας ο Κοσμάς Γιαννακόπουλος από την ΕΠΣ Λάρισας.
πηγή:eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου