CRIMSON NEWS

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

ΑΕΛ:Focus στην φυσική κατάσταση

 


Το σημερινό πρωινό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΛ στα Δένδρα, περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο στο γήπεδο, με το τεχνικό τιμ να βάζει… δύσκολα στους ποδοσφαιριστές, αφού η φυσική κατάσταση αποτελεί το νούμερο ένα ζητούμενο για μία ιδανική πορεία. Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης με τους συνεργάτες του, επιχειρούν να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο διάστημα που θα ακολουθήσει, με το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι να είναι προ των πυλών.


Το σημαντικό είναι πως υπάρχει πολύ καλή διάθεση από τους ποδοσφαιριστές, που δείχνουν να αφομοιώνουν το καθημερινό απαιτητικό πρόγραμμα. Η διάθεση και το πάθος είναι στα ύψη, παίκτες και τεχνικό επιτελείο δουλεύουν με απόλυτη ηρεμία και προσήλωση και καθημερινά η ομάδα εξελίσσεται σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει.


Το τεχνικό επιτελείο δουλεύει πυρετωδώς και επιμένει πολύ στο σωστό (από θέμα τάιμινγκ) και αποτελεσματικό τρόπο προπόνησης, έτσι ώστε όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είναι η ομάδα καθ’ όλα έτοιμη να ανταποκριθεί στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.



Οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα συνεχιστούν μέχρι το προσεχές Σάββατο και την Κυριακή θα δοθεί το πρώτο φιλικό με την Α.Ε. Κιλελέρ στο Στάδιο Αλκαζάρ (18:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου