CRIMSON NEWS

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Σε ετοιμότητα πριν το φιλικό…

 


Δεύτερη ημέρα στο Καρπενήσι, με την ΑΕΛ να έχει μπροστά της το ένα από τα δύο φιλικά που θα δώσει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας σήμερα το απόγευμα στις 18:00 απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’. Να θυμίσουμε πως το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το FORMedia TV, FORMedia Radio 99,8 και σε Live Streaming από το ForMedia.gr.


Σήμερα το πρωί το ποδοσφαιρικό τμήμα ακολούθησε ένα 40λεπτο πρόγραμμα στο Αθλητικό κέντρο, που ήταν μία ενεργοποίηση της ομάδας πριν το φιλικό, ώστε όλοι οι παίκτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα.


Παιχνίδια κατοχής και τελειώματα φάσεων είχε το πρόγραμμα, σε ένα «ξεμούδιασμα» λίγες ώρες πριν τον απογευματινό αγώνα που αναμένονται να βγούνε χρήσιμα συμπεράσματα για το τεχνικό επιτελείο.


Η ΑΕΛ συνεχίζει πιστή στο πλάνο της, σκοπεύοντας να είναι έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια που θα δώσει σε κύπελλο αλλά και πρωτάθλημα. Υπάρχει ικανοποίηση με την προσπάθεια που γίνεται τόσο σε αθλητικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο όλες αυτές τις εβδομάδες, με την προετοιμασία να έχει φτάσει στα μέσα της και το ρόστερ να παρουσιάζει μία πληρότητα σε όλες τις γραμμές.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου