CRIMSON NEWS

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Αλλαγή ρόλου στον Κοσονού


 Η ΑΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία της επί λαρισινού εδάφους εδώ και είκοσι περίπου μέρες, ενώ πλέον θα αρχίσει και το μοντάρισμα της ομάδας που θα γίνει στο Καρπενήσι, όπου θα μεταβεί στις 21 Αυγούστου για τρία φιλικά παιχνίδια με Χανιά, ΠΑΟ Β’ και Ηρακλή.



Το πρώτο φιλικό οι «βυσσινί» το έδωσαν στο Αλκαζάρ με την Α.Ε. Κιλελέρ, όπου κέρδισαν εύκολα με 3-0 μια ομάδα νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική κατηγορία, με τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη να έχει αρκετές ελλείψεις, αφού απουσίαζαν για διαφόρους λόγους οι Μαυριάς, Πεντρόσο, Νίνο, κάτι που έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει στα πλάγια της επίθεσης τον Κοσσονού και τον Καλουτσικίδη.

Μάλιστα, απ’ ό,τι είδαμε και πέρυσι, ο Κοσσονού προορίζεται μόνιμα ως πλάγιος επιθετικός από αμυντικός. Είναι ένας ποδοσφαιριστής νεαρός σε ηλικία, ο οποίος θεωρείται επένδυση για τη λαρισινή ομάδα και σίγουρα αν αξιοποιηθεί θα είναι από τους παίκτες που μπορούν να προσελκύσουν πολλές ομάδες.

Από κει και πέρα, κάθε άλλο συμπέρασμα είναι παρακινδυνευμένο, αφού για κάποιους ήταν η πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΛ, όπως για τον Ουρουγουανό Οτορμίν από τον οποίο οι φίλαθλοι περιμένουν πολλά με βάση το βιογραφικό του.

Το επόμενο φιλικό θα είναι με τα Χανιά απ’ όπου θα βγούνε περισσότερα συμπεράσματα.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΛ πριν το πρωτάθλημα θα έχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για το Κύπελλο Ελλάδας.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου