CRIMSON NEWS

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Κορυφώνεται η προετοιμασία της ΑΕΛ

 


Μετά από μία απαιτητική ημέρα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα έχουν την δυνατότητα να ξεκουραστούν έπειτα από τη νέα διπλή προπόνηση που πραγματοποίησαν σήμερα στο Καρπενήσι. Φυσική κατάσταση περιλάμβανε η πρωινή προπόνηση, με την “σκυτάλη” να δίνεται σε δράση και τακτική στο γήπεδο στην απογευματινή.


Η μέρα ξεκίνησε για την ομάδα της ΑΕΛ με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, σε ένα πανέμορφο τοπίο με έλατα. Τους παίκτες περίμενε σήμερα αρκετό τρέξιμο, με σκοπό την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, που θα αποτελέσει ένα από τα βασικότερα συστατικά μίας επιτυχημένης χρονιάς.


Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε καθαρά αερόβια προπόνηση χωρίς μπάλα. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και τρέξανε πέντε τρίλεπτα, κρατώντας σταθερή ταχύτητα και ακούγοντας τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, που έβλεπε σε πραγματικό χρόνο την ένταση που έδινε ο κάθε παίκτης.


Η κούραση δεδομένη, όμως τα αποτελέσματα αυτής της σκληρής δουλειάς αναμένονται να βγούνε μέσα στη χρονιά, όταν θα υπάρχουν και μεγάλες απαιτήσεις στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Το ευχάριστο από την πρωινή προπόνηση ήταν πως όλοι οι παίκτες ακολούθησαν το πρόγραμμα, με τους Μιλτιάδη και Νίνο να ανταποκρίνονται πολύ καλά και να επιστρέφουν δυναμικά.


Επέμεινε στην τακτική το τεχνικό επιτελείο…


Η απογευματινή προπόνηση όπως προαναφέρθηκε ήταν γεμάτη από τακτική. Η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα με μπάλα ανά ζευγάρια. Στην συνέχεια, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης με τους συνεργάτες του δούλεψαν πάνω σε αμυντικές τοποθετήσεις σε διάφορες καταστάσεις παιχνιδιού, τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια.


Το πρόγραμμα περιείχε επιπλέον τελειώματα φάσεων. Το ευχάριστο είναι πως ήταν μια προπόνηση η οποία κύλησε με πολύ καλό ρυθμό και δίχως κανένα πρόβλημα, με τους ποδοσφαιριστές να κατανοούν ολοένα και περισσότερο τα όσα τους ζητούνται και να τα εφαρμόζουν μέσα στην προπόνηση.


Αναφορικά με το αυριανό πρόγραμμα θα υπάρξει απογευματινή προπόνηση για τους “βυσσινί”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου