CRIMSON NEWS

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την ΑΕΛ


 Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι, που μετά την φιλική νίκη και την καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ επέστρεψε στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης (23/8).


Μοναδικός απόντας από το ομαδικό πρόγραμμα, ο Δημήτρης Μιλτιάδης ο οποίος ένιωσε μικρές ενοχλήσεις στο χθεσινό φιλικό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ώστε να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω. Η κατάσταση του δεν κρίνεται ανησυχητική και από αύριο λογικά αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.


Στα θετικά της ημέρας είναι η παρουσία του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΛ. Ο λόγος για τον Μανώλη Πατράλη που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους καινούργιους του συμπαίκτες και από σήμερα αποτελεί ένα ακόμη «εργαλείο» στα χέρια του Παναγιώτη Γκουτσίδη.


Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης αυτή περιείχε αρχικά προθέρμανση με την μπάλα. Στην συνέχεια ακολούθησε αγωνιστικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς και εμπόδια για αρκετή ώρα. Όλα αυτά στο πλαίσιο του σχηματισμού και της αγωνιστικής φιλοσοφίας που θέλουν να παρουσιάσουν ο Παναγιώτης Γκουτσίδης και οι συνεργάτες του. Η προπόνηση έκλεισε με ελεύθερο παιχνίδι και αποθεραπεία.


Στις τάξεις των “βυσσινί” επικρατεί ηρεμία και άπαντες έχουν αρκετή όρεξη για δουλειά. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Καρπενήσι είναι σαφώς καλύτερες από την έντονη ζέστη στην υπόλοιπη χώρα κάτι το οποίο βοηθάει τους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν περισσότερο.


Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα της Πέμπτης και της Παρασκευής περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις. Όπως γίνεται αντιληπτό, κορυφώνεται η παρουσία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι με αρκετή ένταση και δουλειά. Τέλος, στον ορίζοντα υπάρχει το φιλικό των “βυσσινί” κόντρα στα Χανιά την ερχόμενη Κυριακή, με την ομάδα να επιστρέφει αρχές της επόμενης εβδομάδας στη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου