CRIMSON NEWS

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

 


Με εντατικές προπονήσεις και χωρίς προβλήματα, συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ στη Λάρισα και το προπονητικό κέντρο των Δένδρων μέχρι και την προσεχή Κυριακή (20/8).

Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες δείχνουν μεγάλη διάθεση και εκτελούν τις οδηγίες του τεχνικού τιμ, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμη η ομάδα στην απαιτητική χρονιά που ακολουθεί σε πρωτάθλημα αλλά και κύπελλο.

Από τις προπονήσεις απουσιάζει ο τερματοφύλακας Λάμπρος Αντωνόπουλος που έχει ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Νέων και θα επιστρέψει στη Λάρισα την Κυριακή (20/8).

Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα μεταβεί στο Καρπενήσι για δέκα ημέρες (21-31/8). Σε αυτό το χρονικό διάστημα, εκτός από τις προπονήσεις, θα διεξαχθούν και δυνατά φιλικά τεστ στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, με σκοπό να βγούνε χρήσιμα συμπεράσματα.

Μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιηθεί τα δύο από τα τρία δυνατά φιλικά που θέλει να κάνει το τεχνικό τιμ στο βουνό. Συγκεκριμένα στις 22/8 η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Β’ και στις 27/8 τα Χανιά. Απομένει άλλο ένα φιλικό στο τέλος του μήνα, για το οποίο θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση όταν οριστικοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου