CRIMSON NEWS

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Ολοκληρώθηκε η μέρα με τακτική και διάθεση!


Συνεχίστηκε το πρόγραμμα της ΑΕΛ και σήμερα στο Καρπενήσι, που μετά την πρωινή δουλειά στο γυμναστήριο, την “σκυτάλη” πήρε η τακτική στο γήπεδο και το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου. Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε το σημερινό γεμάτο πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης με τους συνεργάτες του.


Στην απογευματινή προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή τακτική στο πνεύμα της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει το τεχνικό τιμ. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους. Ακόμη το μεγαλύτερο μέρος περιείχε τακτική μετάβαση από την άμυνα προς την επίθεση, αλλά και το αντίστροφο. Μια ενδιαφέρουσα προπόνηση με τακτικούς προσανατολισμούς, ζώνες στηρίγματα και αρκετή απαίτηση πνευματικής προσήλωσης, ώστε οι ποδοσφαιριστές να κατανοήσουν και να αποδώσουν τα ζητούμενα του τεχνικού επιτελείου.


Το πρόγραμμα χωρίστηκε ουσιαστικά σε τρία μέρη. Το πρώτο και το δεύτερο ήταν αυτό της τακτικής, με την ημέρα να ολοκληρώνεται με ένα τελικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο στο οποίο υπήρξε αρκετό πάθος και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές τόσο σε αυτό, αλλά και συνολικά στα περίπου 80 λεπτά που κράτησε η απογευματινή προπόνηση.


Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν ο Δημήτρης Μιλτιάδης και ο Μάρκος Νίνο που από αύριο αναμένεται να επανέλθουν πλήρως. Τέλος, η παρουσία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι συνεχίζεται αύριο με επίσης διπλή προπόνηση και αρκετή δουλειά για τους ποδοσφαιριστές στην… ατζέντα του Παναγιώτη Γκουτσίδη και των άμεσων συνεργατών του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου