CRIMSON NEWS

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Iσοπαλία στην Λαμία


 Ζωντάνεψε το ματς στο «Αθ. Διάκος» στο φινάλε, με τον Βόλο να προηγείται στο 86’ και τους Φθιώτες να ισοφαρίζουν με εύστοχο πέναλτι στο 88’ για το τελικό 1-1


Η υπόθεση παραμονή για τη Λαμία στη Σούπερ Λίγκα 1 δεν φαίνεται να έχει τελειώσει. Κι αυτό γιατί οι Φθιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στον Βόλο, το Σάββατο (3/4), στο «Αθανάσιος Διάκος», για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος.


Έτσι, οι «κυανόλευκοι» δεν καθάρισαν και έμειναν στην 11η θέση με 27 βαθμούς, όντας παράλληλα στο +6 από τη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Παναιτωλικός. Στον αντίποδα, ο Βόλος έμεινε μόνος στην 7η θέση με 35 βαθμούς, μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΟΦΗ.


Το παιχνίδι ήταν «νεκρό» για 85 λεπτά, αλλά ξαφνικά ζωντάνεψε, με τον Βόλο να ανοίγει το σκορ στην πρώτη επαφή του Κρητικού και τη Λαμία να απαντά άμεσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντέλετιτς.


Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Αντέτζο, Χατζηστραβός και Ντέλετιτς, ενώ πρωταγωνιστές για τους «κυανέρυθρους» ήταν οι Γκρίλο, Μπουένο και Φεράρι.


Χωρίς ρυθμό και με πολλά λάθη κύλησε το πρώτο ημίχρονο, με τον Βόλο να είχε την κατοχή και να πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στη μεγαλύτερη διάρκεια των πρώτων 45 λεπτών. Οι Θεσσαλοί είχαν μάλιστα και την μοναδική σημαντική ευκαιρία του α’ μέρους, με τον Μπουένο στο 14’ να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ, την μπάλα να βρίσκει στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και να φεύγει άουτ.


Από τη πλευρά της η Λαμία δεν απείλησε καθόλου την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ με κάποια τελική προσπάθεια, παρά μόνο με μία επικίνδυνη παράλληλη πάσα του Μαρτίνεθ για τον Ντέλετιτς, που δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στο 27’. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να απειλήσουν η μία την άλλη έστω με κάποια τελική.


Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Φθιώτες κατάφεραν να βελτιωθούν και να ανεβάσουν λίγο την απόδοσή τους μέσω των αλλαγών του Μιχάλη Γρηγορίου. Η είσοδος των Γκούγκα και Χατζηστραβού στο 64’ έκαναν επιθετική τη Λαμία, η οποία για σχεδόν 70 λεπτά δεν είχε τελική. Παρόλα αυτά, το ματς συνέχισε να έχει πολλά λάθη. Τελικά, το «νεκρό» για 85 λεπτά παιχνίδι ζωντάνεψε ξαφνικά, με τον Βόλο να ανοίγει το σκορ στο 86’. Ο Φεράρι έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κρητικός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.


Η απάντηση από πλευράς «κυανόλευκων» ήταν πραγματικά άμεση, με τον Καραμάνο να κερδίζει πέναλτι σε βάρος του Μήτογλου στο 87’ και τον Ντέλετιτς να νικάει τον Γκαραβέλη από την άσπρη βούλα για το 1-1 στο 88’. Στα υπολειπόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι η ομάδα της Φθιώτιδας δεν κατάφερε να καθαρίσει την παραμονή της σχεδόν από τώρα.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φωτιάς του Συνδέσμου Πέλλας, με βοηθούς τους Πετρόπουλο του Συνδέσμου Αρκαδίας και Παπαδάκη του Συνδέσμου Ηρακλείου. Τέταρτος ρέφερι ήταν ο Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών.


Στο VAR βρέθηκε ο Κουμπαράκης του Συνδέσμου Κυκλάδων, ενώ ΑVAR ήταν ο Καλαμπόκης του Συνδέσμου Αιτ/νιας.


a sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου