CRIMSON NEWS

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

'Εχασε την νίκη ο ΟΦΗ στο 92΄


 Ο ΟΦΗ κρατούσε μέχρι το 93′ μια σπουδαία νίκη όμως το γκολ του Χριστοδουλόπουλου έδωσε στον Ατρόμητο τον βαθμό κρατώντας τον χαμηλά και σε αγωνία με το 1-1.


Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με το σύνηθες 4-2-3-1 και τον Γιάννου στην κορυφή της επίθεσης ενώ επέστρεψε στην 11αδα ο Κοροβέσης αντί του Λυμπεράκη με τους υπόλοιπους εννέα να είναι οι ίδιοι με τον αγώνα της Ριζούπολης. Ο Ατρόμητος πήρε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά δίχως να απειλήσει τον ΟΦΗ που περίμενε στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους. Στο 16′ ο Βάτερμαν, σε διπλή μεγάλη επέμβαση, λέει όχι σε Γιακουμάκη, Γκαλβάο κρατώντας το 0-0 με τον ΟΦΗ να βγάζει αντίδραση μετά το πρώτο 20λεπτο δίχως να γίνεται ωστόσο απειλητικός και να βγάζει ευκαιρίες με εξαίρεση ένα σουτ του Σολίς που μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Ο ΟΦΗ στάθηκε τυχερός στο 44′ όταν ο Μουνίθ σκόραρε ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του var καθώς ο Μανούσος ήταν σε θέση οφσάιντ.


Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52′ άγγιξε το 1-0 με την κεφαλιά του Διαμαντή να την αποκρούει ο Γιαννιώτης, η πίεση ανέβαινε συνεχώς και στο 67′ ο Φωτιάς, μέσω var, δίνει πέναλτι στον ΟΦΗ σε χέρι του Γούτα με τον Ντε Γκουζμάν να είναι ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και να δίνει το προβάδισμα.


Στο τελευταίο 30λεπτο δεν είδαμε ποδόσφαιρο περιωπής, ο ΟΦΗ προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρατήσει το προβάδισμα ενώ ο Ατρόμητος απειλούσε με στημένα και σέντρες. Τελικά στο 92′ ο Χριστοδουλόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 παίρνοντας από τον ΟΦΗ μια σπουδαία νίκη.


gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου