CRIMSON NEWS

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Ισοπαλία στην Τρίπολη!

 


O Άρης προηγήθηκε στη Τρίπολη, ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ του Ροζ και παραλίγο να χάσει, αν δεν έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 87′ ο Κουέστα!

Aστέρας Τρίπολης – Άρης 1-1: Κακό ματς, με δυνατό όμως φινάλε στη Τρίπολη. Ο Άρης προηγήθηκε με «άρρωστη» ασίστ του Γκάμα, ο Αστέρας ισοφάρισε με αυτογκόλ του Ροζ και λίγο έλλειψε να το πάρει κιόλας, αν ο Κουέστα δεν έκανε την απόκρουση (διπλή) του αγώνα στην κεφαλιά του Μπαράλες στο 87′. Κανένα πέναλτι στο τέλος στον Μπερτόγλιο.


Νέα πρόσωπα σε όλες τις γραμμές από τον Μίλαν Ράσταβατς. Άλβαρεζ αντί Τασουλή στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μουνάφο επιστρέφει στη θέση του Μπέλοκ, δίπλα στον Βαλιέντε και Σίτο, Τιλίκα αντί των Κρεσπί και Αλί Μπαμπά.


Τρεις αλλαγές για τον τιμωρημένο Άκη Μάντζιο στην 11άδα του Άρη. Ο Σάκιτς που χρεώνεται το λάθος με τον ΠΑΟΚ έμεινε εκτός με τον Σούντγκρεν να επανέρχεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Γκάμα επίσης βασικός αντί του Μπερτόγλιο που λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο έμεινε εκτός και ο Ματίγια αντί του Τζέγκο, ως παρτενέρ του Σάσα.


SPORTIME.GR




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου