CRIMSON NEWS

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Ήττα για τον Οικονόμο, νίκη για τον Αετό, διακοπή στην Ελασσόνα!

 


Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της μέσα στο 2021, η ΑΣΑ υποδέχτηκε την Κυριακή (18/4) τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Η Αναγέννηση μπαίνοντας με ...άγριες διαθέσεις μετέτρεψε την αναμέτρηση σε υγιεινό περίπατο καθώς επιβλήθηκε του Οικονόμου με σκορ 6-0!


Το σύνολο του Αλέξανδρου Κούρτογλου ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Οικονόμο.


Τα γκολ της Αναγέννησης σημείωσαν οι Μπακρατσάς (3' - 42'), Τζέκος (10'), Πολίτης (πεν. 73'), Μιφτάρι (αυτ. 79') και Λώττας (90').


Αναγέννηση Καρδίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Τσάμης, Μπακρατσάς, Μπακαδήμας, Γκουγκούδης, Νίκιτς, Κουτρομάνος, Πολίτης, Μπιτέλης, Κοντός, Ξέρρας, Τζέκος.


Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φόλας): Καρκατσέλας, Παπαθανασίου, Ευθυμιάδης, Ντελής, Πάτσης, Μιφτάρι, Ντάλλας, Μουλτσιάς, Δραχαλίβας, Χατζηλιόντας, Λαβαντσιώτης.


by karditsasport

Παρολίγο δράμα στο γήπεδο της Ελασσόνας κατά τη διάρκεια του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον ΑΟ Σελλάνων στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ- Εθνικής


Συγκεκριμένα μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα στο 78ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Σελλάνων Γιώργος Γερεντές τραυματίστηκε σοβαρά, γύρισε η γλώσσα του και κινδύνευσε η ζωή του!!!


Επικράτησε πανικός και μεγάλη ανησυχία και τελικά οι πιο ψύχραιμοι κατάφεραν κι ενώ το ματς διεκόπη να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να γλιτώσουν τα χειρότερα!


Αετός Μακρυχωρίου – Μακεδονικός Φούφα 2-0 (61' - 80' πεν. Αλεξανδρής)


Αναγέννηση Καρδίτσας – Οικονόμος Τσαριτσάνης 6-0 (3' - 42' Μπακρατσάς, 10' Τζέκος, 73' πεν. Πολίτης, 79' αυτ. Μιφτάρι, 90' Λώττας)


Δίας Δίου – ΑΕ Καρίτσας 0-0


Κοζάνη – Ερμής Αμυνταίου 2-2 (38' - 54' Ιωάννου / 27' Ρωμαίος, 51' Σεκουλίδης)


Μετέωρα – Ατρόμητος Παλαμά 1-1 (88' Πολυζόπουλος / 78' Κόκκινος Σ.)


ΠΟ Ελασσόνας – ΑΟ Σελλάνων 0-1 (Διεκόπη)


ΠΟ Φήκης – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1-0 (11' Ζέρβας)


Ρεπό: Ηρακλής Λάρισας


Επόμενη αγωνιστική (7η, 25/04):


ΑΕ Καρίτσας – Κοζάνη


ΑΟ Σελλάνων – Αναγέννηση Καρδίτσας


Ατρόμητος Παλαμά – Μακεδονικός Φούφα


Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – ΠΟ Ελασσόνας


Ερμής Αμυνταίου – Μετέωρα


Ηρακλής Λάρισας – Δίας Δίου


Οικονόμος Τσαριτσάνης – Αετός Μακρυχωρίου


Ρεπό: ΠΟ Φήκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου