CRIMSON NEWS

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Ισοπαλία στην Ριζούπολη!


 Στο σημείο που βρίσκονται οι ομάδες κάθε λάθος στα play out μπορεί να κοστίσουν ακριβά.


Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξένησε τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη και γνώριζαν ότι νωρίτερα ηττήθηκε ο προτελευταίος Παναιτωλικός στον Βόλο.


Οι γηπεδούχοι που είναι πιο άνετοι βαθμολογικά ξεκίνησαν δυνατά άγγιξαν τρεις φορές το γκολ, αλλά δεν το πέτυχαν κι έδωσαν τα ηνία στους Κρητικούς.


Οι παίκτες του Νιόπλια που είχαν δύο ήττες φέτος από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν ήθελαν και τρίτη ήττα. Πήραν την κατοχή, αλλά δεν έκαναν μεγάλη φάση.


Οι δύο ομάδες, λοιπόν, έμειναν στο 0-0, ο Απόλλων είναι στο +9 από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ και ουσιαστικά έχει σωθεί, ενώ ο ΟΦΗ έχει την τύχη του στα χέρια του, αφού είναι στο +3 από τον Παναιτωλικό και στο +1 από την ΑΕΛ.


Απόλλων Σμύρνης (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης (85’ Ρώσση), Κολ (85’Λαγός), Σλίβκα, Φατιόν, Φερνάντεθ (85’ Μουνιέ), Μπεντινέλι, Ιωαννίδης (69’ Ντάουντα).


ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Λυμπεράκης, Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκούζμαν (56’ Μπαλογιάννης), Σολίς (67’ Νοικοκυράκης), Στάρτζεον (81’ Ουές), Σαρδινέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου