CRIMSON NEWS

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Όλα στο μηδέν στο Περιστέρι


Σε ένα από τα χειρότερα φετινά ματς, στο οποίο Ατρόμητος και Λαμία έμειναν στο 0-0, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν το VAR. Η ομάδα του Περιστερίου μπλέκει για τα καλά σε περιπέτειες για το μπαράζ, σχεδόν σίγουρη η Λαμία.

Απομένουν δύο ματς. Και εκείνα έμοιαζαν να σκέφτονται περισσότερο από το 30 και μετά, μαζί με τη βαθμολογία που είχε διαμορφωθεί από τις νίκες του Παναιτωλικού και του ΟΦΗ. Ο Ατρόμητος φοβήθηκε μη χάσει, η Λαμία ήξερε ότι η ισοπαλία τη βολεύει, το 0-0 διασφαλίζει σε αμφότερες τις ομάδες ότι δεν υποβιβάζονται απευθείας και η ισοπαλία έμοιαζε η σολομώντεια λύση για όλους, εκτός απ’ όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι. Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται τώρα στο +4 από τον Παναιτωλικό και παίζει στο Αγρίνιο την επόμενη αγωνιστική, ενώ η Λαμία από το +5 χρειάζεται ένα βαθμό σε δύο ματς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά ότι θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στη Super League.  


Σε ένα ήρεμο, και μάλλον βαρετό απόγευμα, ένας ήταν ο άνθρωπος που είχε την περισσότερη δουλειά στο Περιστέρι. Kαι δεν ήταν ανάμεσα στους συνήθεις υπόπτους. Ούτε καν ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μανώλης Σκουλάς είχε τα μάτια του στο βίντεο και ένα δίλεπτο ήταν ό,τι άξιζε στα 90 λεπτά και στην… ενδοεπικοινωνία. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης έκανε μια πολύ κακή εκτίμηση, σε μια φάση που έμοιαζε να την ελέγχει απόλυτα και με την απειλή του Φώτη Τσανδάρη, επέλεξε να μπλοκάρει τη μπάλα. Μόνο που διόρθωσε το παραλίγο λάθος με κανονικό λάθος, η μπάλα ήταν έξω από την περιοχή, το VAR έσωσε τον Δημήτρη Καραντώνη που έχασε τη φάση και μετά το VAR έσωσε και τον Ατρόμητο.



 

Όσα έγιναν στην αίθουσα ελέγχου του αγώνα, δεν έγιναν στο γήπεδο. Ούτε στα πρώτα 45, ούτε στα επόμενα 45, ούτε δέκα ζωές 45 λεπτών να σπαταλούσαν οι δύο ομάδες. Μερικά μακρινά σουτ, ορισμένες ατομικές πρωτοβουλίες, αλλά κατά τα άλλα ένα ανούσιο παιχνίδι κατοχής από τη Λαμία στην επανάληψη και ένα παθητικό ματς από τον Ατρόμητο, που λογικά φοβόταν μην πληρώσει το αριθμητικό μειονέκτημα και μπλέξει σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες από όσες, ήδη, βρίσκεται. Οι δύο ομάδες συνέχισαν στο Περιστέρι από το, επίσης, κενό περιεχομένου 90λεπτο στην Λαμία και σε 180 λεπτά έχουν μηδέν γκολ και περίπου τόσες… ευκαιρίες.

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου