CRIMSON NEWS

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Νίκη του ΑΡΗ απέναντι στον Αστέρα

 


Όση τύχη είχε ο Αστέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό του έλειψε απέναντι στον Άρη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν όλες τις καθαρές ευκαιρίες, στους γηπεδούχους έφταναν δύο! Τελικό 2-0 και 2η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη τους σοβαρούς και συνεπείς αγωνιστικά «κιτρινόμαυρους»

Ο Αστέρας Τρίπολης ξάφνιασε τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», παίζοντας παιχνίδι όμοιο με το δεύτερο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης στην Πελοπόννησο, εκεί όπου η ομάδα του Ράσταβατς είχε κάνει ανατροπή (2-1) σε λίγα λεπτά πετυχαίνοντας στον απόλυτο βαθμό στις αντεπιθέσεις.


Το πρέσινγκ του Αστέρα τού απέφερε έξι τελικές ήδη πριν το μισάωρο, την ώρα που ο Άρης έκανε το πρώτο του σουτ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάμα στο 36'.


Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 9ο λεπτό από κόρνερ, με κοντινή προβολή του Βαγιέντε, όμως ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ και το VAR επιβεβαίωσε την κρίση του, ακυρώνοντας το τέρμα. 


Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο ρυθμός του παιχνιδιού άνοιξε ακόμη περισσότερο, με τον Άρη να πατάει γκάζι και τον Αστέρα να του δείχνει ότι όσο περισσότερο ανεβαίνει, τόσα περισσότερα κενά θα αφήνει στην άμυνα. 


Τελικά, ήταν ο Άρης αυτός που εκμεταλλεύτηκε κενό του αντιπάλου, με τον Σάσα να βγάζει έξοχη μπαλιά στον νεοεισελθόντα Σίλβα και τον Πορτογάλο να ξεχύνεται προς την εστία του Παπαδόπουλου, να τον αποφεύγει και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0, βάζοντας τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.


Σε αντίστοιχη φάση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Δημήτρης Μάνος δέχτηκε την κάθετη του Σίλβα και νίκησε τον Παπαδόπουλο για το τελικό 2-0 που κρατά τον Άρη στη 2η θέση και τον επαναφέρει στο δρόμο των τριπόντων.


SDNA.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου