CRIMSON NEWS

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Οι δηλώσεις του Μπέρτου και του Νικολιά

 


Ο Μανώλης Μπέρτος μίλησε για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από την ΑΕΚ και για το τι χρειάζεται να κάνει η Α.Ε.Λ. για να ξεμπλέξει από την τελευταία θέση στην πορεία.


Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Μπέρτος στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης:




«Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς μας αφήνει μια πικρία.


Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό, δεν ήρθε.


Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη.


Θέλει υπομονή και δουλειά για να έρθουν τα αποτελέσματα.


Σίγουρα χρειάζεται επιμονή, δουλειά και μαχητικότητα για να βγούμε από το αδιέξοδο.


Εμείς οι παλιοί βοηθάμε τα νέα παιδιά να μπουν στο κλίμα και με τη βοήθεια του προπονητή, όλοι κάνουμε προσπάθεια για το καλύτερο».


Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αλέξανδρος Νικολιάς, μίλησε για το συγκλονιστικό φινάλε της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και την ήττα της ομάδας του.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Νικολιάς στη NOVA:


«Σκόραρα, αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό. Η ομάδα μου έδειξε στο δεύτερο μέρος σημάδια βελτίωσης, πιέσαμε και τα καταφέραμε εν μέρει, έγινε ροντέο στο τέλος από τις δύο μεριές, όποιος σκόραρε θα έπαιρνε το παιχνίδι, ευτύχησε η ΑΕΚ να σκοράρει. Το πέναλτι έτσι είναι, όταν έχεις τέτοια ψυχολογική πίεση στα τελευταία λεπτά, δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, από τη μια στιγμή στην άλλη, μπορεί να βρεθείς από νικητής – ηττημένος. Κρατάμε την εικόνα μας, τη βελτίωση που είχαμε στο δεύτερο μέρος, την πίεση και το πάθος που βγάλαμε στο παιχνίδι.


Στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε τόσο καλά, στις προπονήσεις δουλεύουμε όλοι μαζί και οι νέοι παίκτες νιώθουν ότι είμαστε ένα σώμα, μια γροθιά. Πολύ γρήγορα θα αφομοιώσουν το παιχνίδι και θα βοηθήσουν. Το δύσκολο είναι ότι δεν παίρνουμε βαθμούς, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας. Έχουμε πολλά παιχνίδια, τα ντέρμπι με τη Λαμία με την οποία δεν έχουμε παίξει και έχουμε και άλλα παιχνίδια στα πλέι άουτ που μπορούμε να κοντράρουμε τους αντιπάλους μας αν κρατήσουμε την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο μέρος και το πάθος των παιδιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου