CRIMSON NEWS

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΣ Γιάννινα

 


Τι κι αν έπαιζε μακριά από το σπίτι του; Στο «χαλί» του Αγρινίου, ο ΠΑΣ Γιάννινα... πέταγε, έκανε ό,τι ήθελε τον κακό Παναθηναϊκό και με το 2-1 απέκτησε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο! Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Μακέντα, οι Γιαννιώτες το γύρισαν με Παμλίδη, Κάργα. Έτσι έπαιξαν

Ο Λάζλο Μπόλονι παρέταξε τον Παναθηναϊκό με εννιά αλλαγές σε σχέση με το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ξενόπουλος κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χατζηθεοδωρίδης, δεξί ο Σάντσες και ο Πούγγουρας με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες η τριάδα στην μεσαία γραμμή. Στα άκρα της επίθεσης ο Αϊτόρ με τον Χατζηγιοβάνη και στην κορυφή του 4-3-3 ο Μακέντα.


Ο Αργύρης Γιαννίκης για τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκίνησε με τον Λοντίγκιν στην υπεράσπιση της εστίας. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σάλιακας, στο αριστερό ο Πίρσμαν και ο Κάργας με τον Εραμούσπε οι δύο στόπερ. Ντομίνγκες και Κάστρο οι δύο κεντρικοί μέσοι.  Παμλίδης, Ελευθεριάδης στα άκρα και στην επίθεση ο Καρτάλης με τον Λεό.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου