CRIMSON NEWS

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Δεύτερη νίκη για τον Απόλλωνα

 


Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 1-0 των Χανίων, φτάνοντας στη δεύτερη φετινή νίκη του στην Super League 2. Οι Χανιώτες για ένα ακόμη παιχνίδι προβλημάτισαν με την εικόνα τους και δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.


Βελτιωμένος εμφανίζεται ο Απόλλων Λάρισας στα τελευταία παιχνίδια, υπό τις οδηγίες του Κώστα Φραντζέσκου και κατάφερε να νικήσει 1-0 τα Χανιά στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, αλλά χωρίς γκολ.



 

Στο 61’ ο Ομπράντοβιτς από κοντά πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τα Χανιά να μην μπορούν να αντιδράσουν, αν και έχασαν ευκαιρίες με τους Κάσσο και Σουντουρά.


Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Αστράς, Γκόλιας, Καμπέρης, Μόρας, Σκούπρας, Μπάλλας (46′ Σέχου), Μπάμπης, Ντα Κάμπο (71′ Μπαλογιάννης), Γιάκος, Γκουντρουμπής (55′ Λίταινας), Ομπράντοβιτς (84′ Νύκταρης).


Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (77′ Σουντουρά), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Γκίνο (69′ Καρτσαμπάς), Παναγιωτούδης, Μπραμπίγια (65′ Βρεττός), Βασιλόγιαννης, Κάσσος, Μασένα (65′ Διαμαντόπουλος).





mikri liga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου