CRIMSON NEWS

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Νίκησε ο ΠΑΣ, απογοήτευσε ο ΟΦΗ

 


Ο άψυχος, άνευρος και ανίκανος ΟΦΗ με μια φάση σε 93 λεπτά γνώρισε την ήττα στα Γιάννενα με 1-0 από τον ΠΑΣ και δείχνει πως η χρονιά εξελίσσεται πολύ επικίνδυνα δίχως να έχει κανένας επίγνωση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.


Ο Σίμος άλλαξε την διάταξη του ΟΦΗ, μετά από αρκετό καιρό, παρατάσσοντας την ομάδα με 4-2-3-1 ωστόσο μετά από 10 λεπτά αγώνα χάθηκε ο Νέιρα που τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.


Το ματς ξεκίνησε πολύ στραβά με το καλημέρα αφού στο 2ο λεπτό ο Καρτάλης εκτέλεσε το φάουλ, ο Παμλίδης σαν σε προπόνηση σκόραρε ανενόχλητος κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Τεράστια ευθύνη της άμυνας του ΟΦΗ στο γκολ που δέχεται με όλους τους παίκτες να μένουν καρφωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και τον Παμλίδη να βάζει το 16ο γκολ, μετά από στημένη, φάση προς την εστία του Σωτηρίου.


Σαν να μην έφτανε το κακό ξεκίνημα, ήρθε και ο τραυματισμός του Νέιρα που στο πρώτο δεκάλεπτο τραυματίστηκε και ο Σίμος πέρασε στην θέση του Αργεντινού τον Βαφέα που ωστόσο δεν βοήθησε καθόλου στην κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα να μην φτάνει ποτέ στον Καστάνιος που πέρασε απαρατηρήτος από το γήπεδο. Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο είχε μια ευκαιρία με την κεφαλιά του Διαμαντή να διώχνει ο Λοντίγκιν και στο δεύτερο 45λεπτο περίμενε κανείς να δει κάποια αντίδραση. Αντιθέτως ο ΟΦΗ το μόνο που έκανε ήταν να ανεβάσει τις γραμμές του αλλά μέχρι εκεί.


Μόλις πλησίαζε έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, δεν υπήρχε αντίδραση, ούτε κάποιο δείγμα δημιουργικότητας με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να μην κάνουν ούτε μια φάση! Απόρροια της εικόνας του ΟΦΗ που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση με τα φρένα να είναι σπασμένα και να μην μπορούν να τον σταματήσουν πέφτοντας από τόσο μεγάλο υψόμετρο.

gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου