CRIMSON NEWS

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Ολυμπιακός-ΑΡΗΣ 2-1

 


Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Άρη στο Καραϊσκάκη και έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ενόψει της ρεβάνς του «Κλ. Βικελίδης». Ο Χασάν τα δύο «ερυθρόλευκα» γκολ, οι Θεσσαλονικείς είχαν ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Μπα.



Ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης» άφησαν Ολυμπιακός και Αρης στον αποψινό (10/2) πρώτο τους προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 2-1. Αποτέλεσμα που τους δίνει μεν το προβάδισμα, αλλά την ίδια στιγμή κρατά και τους «κίτρινους» στο «κόλπο» της πρόκρισης. 

 

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε με τον Τζολάκη στο τέρμα, τους Λάλα, Παπασταθόπουλο, Μπα, Χολέμπας στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Σίλβα, Μπουχαλάκη στον άξονα, τους Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τους Χασάν, Κάιπερς επιθετικό δίδυμο. 

 

Ο Ακης Μάντζιος παρέταξε τον Κουέστα κάτω από τα γκολπόστ, τους Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήση, Σάκιτς στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Τζέγκο, Σάσα στα «6αρο-8άρια», τους Μπρούνο Γκάμα, Σαντέ Σίλβα στα άκρα και τον Φακούντο Μπερτόλιο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μάνο.  



GAZZETTA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου