CRIMSON NEWS

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Ήττα για τον ΄ΟΦΗ

 


Ο φλύαρος και άτυχος ΟΦΗ έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και αφού δεν σκόραρε, κατάφερε και έχασε με δύο γκολ δώρα από τον Απόλλωνα με 2-1.


Ο Σίμος παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-2-3-1 και τον Γρίβα στην κορυφή της επίθεσης με τους Σολίς, Στάρτζεον να παίζουν στα άκρα και τους Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Στάικο στην μεσαία γραμμή ενώ η τετράδα της άμυνας δεν άλλαξε με τους Ουές, Διαμαντή, Γιαννούλη και Κοροβέση να ξεκινούν.


Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δείχνοντας ότι θέλει μόνο τη νίκη με τους παίκτες του να βγάζουν δυναμισμό και πάθος και τελικά από το πουθενά ο Απόλλωνας να ανοίγει το σκορ όταν ο Μεγιάδο έχασε την μπάλα στο κέντρο, βγήκε στην κόντρα με τον Σλίφκα και τον Τσιλούλη να ανοίγουν την άμυνα του και τον Ντάουντα να κάνει το 1-0 στο 17ο λεπτό.


Μετά το γκολ των γηπεδούχων, ο ΟΦΗ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 27′ με τον Ουές να βγάζει την σέντρα και τον Στάρτζεον με κεφαλιά ψαράκι να κάνει το 1-1. Το γκολ του Πορτογάλου έλυσε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που ήταν κυρίαρχος μέχρι το 45′ χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα και τον Βέρχουλστ να λέει όχι στα σουτ του Σολίς και του Στάικου ενώ έχασε δύο ευκαιρίες ακόμα.


Με την ίδια ενδεκάδα συνέχισε ο ΟΦΗ στο δεύτερο μιας και δεν υπήρχε λόγος να γίνει κάποια αλλαγή και με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο που αντιμετώπισε προβλήματα με το πρέσινγκ του Απόλλωνα. Μετά το 55ο λεπτό οι παίκτες του Σίμου ήταν κυρίαρχοι στο γήπεδο, με συνεχόμενες χαμένες ευκαιρίες για τον ΟΦΗ που δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί το υπέρ του μομέντουμ. Σολίς, Γρίβας, Στάικος δεν κατάφεραν να σκοράρουν με τον Απόλλωνα να έχει περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και τον ΟΦΗ να πιέζει συνεχώς ψάχνοντας το δεύτερο γκολ.


Και εκεί που δεν φαινόταν ότι υπάρχει περίπτωση να χάσει ο ΟΦΗ, στο 84′ ήρθε το 2-1 για τον Απόλλωνα με τον Σωτηρίου να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ιωαννίδης σε κενή εστία έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.


GENTIKOULE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου