CRIMSON NEWS

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Διευκρινίσεις δίνει ο Απόλλων σε SL2 και EEA

Για στοιχηματική απάτη ελέγχεται η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και κλήθηκε αύριο στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με χειραγώγηση τριών φετινών αγώνων, έναν Κυπέλλου Ελλάδος και δύο πρωταθλήματος της Super League 2.


Συγκεκριμένα, η  Επιτροπή Επαγγελματικού  Αθλητισμού (ΕΕΑ), με έγγραφό της που απέστειλε στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας στις 11/2/2020,  την καλεί αύριο 19/2 και ώρα 12 το μεσημέρι στο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας, για ακρόαση σε σχέση με έγγραφες διαπιστώσεις συστήματος ανίχνευσης στοιχηματικής  απάτης, ήτοι για χειραγώγηση αγώνων. Οι αγώνες αυτοί είναι:
29/10/2019 Απόλλων Λ.-Ξάνθη (Κύπελλο 2-1)
17/11-2019 Λεβαδειακός- Απόλλων Λ. (Πρωτάθλημα 2-0)
21/12-2019 Πλατανιάς-Απόλλων Λ. (Πρωτάθλημα 2-1)



ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ SUPER  LEAGUE  2
Παράλληλα όμως με την ΕΕΑ, κλήθηκε για διευκρινίσεις  σχετικά με  παραπάνω ζήτημα η ΠΑΕ Απόλλων και από τη Super  League  2, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου.



ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κατέθεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης, διεκδικώντας το συμβόλαιό του και την ελευθερία του.
Ο νεαρός τερματοφύλακας, που έχει περάσει με επιτυχία από Εργοτέλη και Πλατανιά, ζητάει την ελευθερία του, προκειμένου να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.
Η κατάθεση της προσφυγής έφτασε στα γραφεία του Απόλλωνα ανήμερα των… ερωτευμένων.

ΠΗΓΗ:ΕΦ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου