CRIMSON NEWS

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

"Τριάρα" για την ΑΕΚ, σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού

Μπορεί ο Καρέρα να έχει κατηγορηθεί ότι παίζει μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά απόψε απέδειξε ότι έχει αλλάξει την ΑΕΚ άρδην και την έχει κάνει ομάδα με τα όλα της. Μάλιστα, κατάφερε να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη της και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς, διατηρώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία της για ακόμα ένα παιχνίδι.

Η «Ένωση» κατά διαστήματα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έβγαλε πάνω από 15 τελικές και «καθάρισε» με 3-0 τον ΟΦΗ, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, με μοναδική παραφωνία την απουσία του κόσμου, λόγω τιμωρίας του ΟΑΚΑ.

Δύο γκολ από τον κορυφαίο Βέρντε, ένα από τον Μάνταλο που θα μπορούσε να πετύχει και άλλα... τεμάχια, με την ΑΕΚ να φτάνει πλέον στους 50 βαθμούς. Ονειρώδες το πρώτο ημίωρο για την ομάδα του Καρέρα που βρέθηκε με τη συμπλήρωση των 30 λεπτών να προηγείται με 3-0.

Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του εντός έδρας ήττα μετά από 33 μήνες με 1-0 (49’. αυτ. Γιαννούλης) και απέκτησε προβάδισμα πέντε πόντων στην προτελευταία στροφή της κανονικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου