CRIMSON NEWS

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Δεν της άξιζε η ήττα....

Η ΑΕΛ εξαφάνισε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που χάρη στον ανεκδιήγητο διαιτητή  Γιοβάνοβιτς κέρδισε το ματς με 1-2. Τουλάχιστον 4 φάσεις που έπαιξαν με τα χέρια οι παίκτες του ΠΑΟΚ χωρίς να υποδειχθεί ούτε μια φορά πένανλντι. Άδικο αποτέλεσμα για τους Βυσσινί που έκαναν τεράστια προσπάθεια... Πολύ καλοί όλοι ξεχωρίζοντας Τόρζε, Βινίσιους και Παπάζογλου... Ντεμπούτο για τον Ηλιάδη με γκολ στην πρώτη κατηγορία. Πολυπληθέστατη η αποστολή δημοσιογράφων από την Θεσσαλονίκη άλλωστε καλύπτουν το ρεπορτάζ του νταμπλούχου ΠΑΟΚ ενώ ένταση υπήρξε στην κερκίδα των επισήμων με κάποιους ανθρώπους που φώναξαν στο γκολ του Αουγκούστο με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση αστυνομίας και σεκιούριτι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Στο 14΄ ο Λημνιός με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.  Αμφισβητούμενη φάση υπέρ της ΑΕΛ όταν εκτελέστηκε από δεξιά φάουλ του Τόρζε η μπάλα βρήκε στα χέρια του Μαουρίσιο και του Αουγκούστο όμως ο διαιτητής αφού είδε την φάση στο var  διέταξε την συνέχιση του αγώνα. Στο επόμενο λεπτό ο Αουγκούστο σούταρε από τα 25 μέτρα κάνοντας το 0-2.
Στο 53΄ ο Πέλκας πήρε την κεφαλιά η μπάλα στο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Γιαννούλης χτύπησε την μπάλα με το χέρι όμως και πάλι δεν δόθηκε κάτι. Στο 66 ο Ηλιάδης  με ευθύβολο σουτ έκανε το 1-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου