CRIMSON NEWS

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Νίκη με ευρύ σκορ για την ΑΕΛ Κ-17

Η ΑΕΛ Κ17 σημείωσε μία μεγάλη νίκη  στο στάδιο Αλκαζάρ, αφού κέρδισε με σκορ 3-1 τον ΝΠΣ Βόλο. Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της SL K17.



Οι ποδοσφαιριστές του Αποστόλη Ευαγγέλου ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και δίκαια στο τέλος πήραν μία σημαντική σε έκταση νίκη που θα βοηθήσει και στην ψυχολογία αλλά και στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο και ικανοποίησαν τον κόσμο που ήταν στο στάδιο Αλκαζάρ. Σίγουρα αν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και σκληρή δουλειά έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.





Στο 25 ο Πρίφτι για τον Βόλο εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή και από πλάγια αριστερά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 35’ η ΑΕΛ απάντησε με τον πολύ καλό Γκαλμπογκίνη να κάνει το σουτ από πλάγια δεξιά και να φέρνει το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στο 56’ ο Κούκος που έδειξε πολύ καλά στοιχεία με τρομερό σου έκανε την ολική ανατροπή και το 2-1. Στο 65’ ο πολύ κινητικός Ριζούλης  βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο κίπερ με τον τελευταίο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.



Στο 80’ ο δραστήριος Ταμπόσης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Τέλος στο 82’ ο Ριζούλης δεν μπόρεσε να σκοράρει ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια.



ΑΕΛ Κ17 (Αποστόλης Ευαγγέλου): Αντωνόπουλος, Χατζής, Ελέζη, Αντωνίου, Λυγούρας, Πράπας, Ταμπόσης, Τσιούπρος (87’ Παππάς), Κούκος (75’ λ.τ. Δράκος), Ριζούλης (87’ Στάμος), Γκαλμπογκίνης (91’ Ντούρας).



ΝΠΣ Βόλος Κ17: Ναθαηλίδης, Μπαλούλης Δ., Μπαλούλης Θ., Κωστής (60’ Χολέβας), Λαμπρινίτης, Μπαϊράμης (60’ Αναστασιάδης), Χοψωνίδης (70’ Νούλας), Πρίφτι, Αϊντίνι (83’ Μασούρας), Τζιάνης (83’ Παναγούλας), Ματθάιου.



Διαιτητική τριπλέτα: Ασλανίδης, Μηνούδης, Φωτιάδου (Πιερίας).

ATHLETIC LARISSA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου