CRIMSON NEWS

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ

Στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός, αφού έκαμψε με δυσκολία την αντίσταση της Λαμίας.

Η είσοδος του Βαλμπουενά στον αγώνα έφερε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με σκορ 3-2, καθώς και φέτος η Λαμία του έβαλε δύσκολα.

Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν 0-1 στο 44’ με τον Αντέτζο, αλλά η είσοδος του Γάλλου άσου στο δεύτερο μέρος άλλαξε τα δεδομένα.

Με τρεις ασίστ έδωσε γκολ σε Χασάν (60’) και Σισέ (72’, 77’) υπογράφοντας την πρόκριση.

Βέβαια, η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο 61’ με την αυστηρή δεύτερη κίτρινη του Ρόμανιτς για θέατρο στο κέντρο του γηπέδου.

Η Λαμία μείωσε σε 3-2 στο 90’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιγιάλμπα και έχασε μαχόμενη την πρόκριση.

Ολυμπιακός – Λαμία 3-2

Γκολ: 44' Αντέτζο (Λαμία), 60' Χασάν (Ολυμπιακός), 72' Σισέ (Ολυμπιακός), 77' Σισέ (Ολυμπιακός), 90' πεν. Βιγιάλμπα (Λαμία)

Κίτρινες κάρτες: Γκιγιέρμε - Ρόμανιτς, Βασιλόγιαννης, Μπουλούλης

Κόκκινες κάρτες: 61' Ρόμανιτς

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μασούρας (46' Βαλμπουενά), Φορτούνης, Λοβέρα (46' Ελ Αραμπί), Χασάν (79' Μορ).

Λαμία (Μάκης Χάβος): Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βάντερσον, Νιάσε, Βασιλόγιαννης (75' Βιγιάλμπα), Τιρόνε (65' Σκόνδρας), Μπουλούλης, Ρόμανιτς, Καραμάνος (65' Σασί).


Μετά το 2-0 της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ νίκησε και στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-0, και πήρε δίκαια το «εισιτήριο» για την τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το όνειρο της ανατροπής-πρόκρισης για το «τριφύλλι» διήρκεσε 11 λεπτά, καθώς ο Σφιντέρσκι σκόραρε νωρίς.

Μπροστά σε 20.000 και πλέον φίλους του ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός από τον μεγάλο εφετινό του στόχο, καθώς και στα δύο ματς με τον κάτοχο του τροπαίου ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1

Γκολ: 11' Σφιντέρσκι

Κίτρινες κάρτες: Δώνης, Πούγγουρας, Κουρμπέλης - Μαουρίσιο, Λημνιός

Κόκκινες κάρτες: -

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Δώνης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (58' Περέα), Ζαχίντ (70' Μπουζούκης), Νατζ (46' Αγιούμπ), Μακέντα.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Βαρέλα (86' Μιχαηλίδης), Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (63' Λάμπρου), Σφιντέρσκι (71' Άκπομ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου