CRIMSON NEWS

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Iσοπαλία στην Τρίπολη

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, ο Άρης ήταν ανώτερος από τον Αστέρα όμως τελικά έμεινε στο 1-1 στην Τρίπολη, σε παιχνίδι για την  23η αγωνιστική της Super League 1.

Ίδια 11άδα από τον Ένινγκ

Ο Μίχαελ Ένινγκ επέλεξε την ίδια 11άδα σε σχέση με την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την περασμένη Πέμπτη. Έτσι στην κορυφή βρέθηε το δίδυμο Ντιγκινί Λάρσον.  Από την πλευρά του ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε επίσης 4-4-2 με δίδυμο Κρέσπι – Μπαράλες.

Γρήγορο γκολ ο Άρης, ισοφάρισε κόντρα στη «ροή» του αγώνα ο Αστέρας

Ανοιχτό ματς, με καλό ρυθμό είχαμε στο πρώτο μέρος. Ο Άρης μπήκε σαφώς καλύτερα στο ματς και πιέζοντας ψηλά, κατάφερε να κλείσει τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Μάλιστα η ομάδα του Ένινγκ εξασφάλισε αρκετά κόρνερ, ένα εκ των οποίων έφερε το γκολ μόλις στο 13ο λεπτό.

Συγκεκριμένα ο Φετφατζίδης εκτέλεσε από τα δεξιά, με τον Ρόουζ βρήκε τη μπάλα με το πόδι στο δοκάρι και στη συνέχεια, από κοντά, ο Βέλεθ σκόραρε με το κεφάλι. Αυτό ήταν το 4ο φετινό γκολ του Ισπανού στο πρωτάθλημα που έδειξε για μία ακόμη φορά , ότι παρότι αμυντικός

Η απάντηση των Αρκάδων ήρθε σύντομα (26’) και μάλιστα ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα. Στην πρώτη ουσιαστικά καλή επίθεση τους ο Ιγκλέσιας σέντραρε από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε, στρώθηκε στον Μαρκ Φερνάντεθ, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Η εξέλιξη αυτή  έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Ράσταβατς, που κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και είχαν μία ακόμη μεγάλη στιγμή με ένα σουτ του στο 32’ επίσης με τον ίδιο παίκτη.

Πίεσε ο Άρης, έμεινε το Χ

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν ανοιχτά και στο δεύτερο μέρος, με τον Άρη να ανεβάζει την απόδοσή του μετά το 57’ να έχει την κατοχή και να «γυροφέρνει»  στην περιοχή του Αστέρα. Με κορυφαίο τον Φετφατζίδη οι φιλοξενούμενοι είχαν 3-4 καλές στιγμές, με κορυφαία εκείνη του 57’ (γύρισμα Λάρσον ο Ντιγινί δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή)

Στο 69’ ο Ένγινκ απέσυρε τον αρνητικό Ντιγκινί ρίχνοντας στη μάχη τον Ντουρμισάι, με τον 24χρονο επιθετικό να μην καταφέρνει να «φανεί», καθώς δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα. Οι δύο τελευταίες αλλαγές του Γερμανού έγιναν στο

Από την πλευρά του ο Αστέρας βρέθηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο, είχε όμως και αυτός κάποιες καλές στιγμές, κυρίως εκμεταλλευόμενος την αστάθεια που έδειξε ο Κουέστα. Μάλιστα στο 66’ λίγο έλειψε ο Ισπανός να υποπέσει σε πέναλτι μετά «γκάφα» του, όμως τελικά έκανε κανονική προβολή στον Ντέλετιτς.
sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου